『薪火post』BNO續期資訊(54) 英國領事館遊行

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
唔好意思想問個無知問題
住址證明係咪12個月耐有效都
(見佢個網係咁寫)
有冇巴打有類似經驗
點解唔信官網?
正常
請問一下,我97 前有bno, 而家唔見左,又唔記得passport number, 係咪照填LS01 唔洗報失就ok?
幫兩老申請

但係一唔留心,地址打漏左少少野,已經比左錢,但未寄出,可以點樣
寫信
你都寄咗啦,等嗰邊收咗資料後,會唔會改status,另外你封電郵有無俾聯絡資料?仲有可以webchat,上嚟問其實幫唔到你啲乜。
問左佢,佢話you can send if you want to(咁上下意思)
睇doc啊屌你老母
想問下有冇人係用電話嘅app去影相?有冇邊個app OK可以介紹?
電話內置影相功能
老豆自己攞過都唔知
老母今日幫佢搵返出嚟
請問上uk gov 個網報左lost and stolen, 咁交表時仲洗唔洗print LS01 出黎填?
好心咁多位見到嘅飯來張口嘅就咪覆啦
啲低階問題都答
然後自己cut返個size?冇啲指示線驚影唔好
可以先upload上hmpo 佢會有preview, 佢唔approve/你覺得唔滿意 可以重新upload 不收費
感謝
聽日搞掂晒佢
希魔巴打
你係咪有updated嘅開post template, 就1001, 準備開post
救生護照
幾號打電話過去?
我而家一星期都冇 有排等
已簽署的聲明書 正本 (簽署不得越過界線或踏在界線上,否則必定要求閣下重簽,導致申請時間延長。有部份人士的表格可能因久未續領或遺失護照而印有副署人一欄,此欄並非必須填寫項目,但HMPO有權保留要求申請人尋找副署人為你的申請副署,請自行衡量風險。)

上面呢段係指邊份文件?我已經做左網上登記,email收到一份副簽既pdf,已經搵親戚填左。但email無其他文件可以print出黎填。

唔該晒,請幫幫忙。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞