『薪火post』BNO續期資訊(54) 英國領事館遊行

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
好耐之前D online game名
supply chain
去郵局寄可唔可以兩份申請入同一個信封寄?
日經問題

可以,要兩份都指示同一地址,揀其中一個申請地址連pex no去寄!
呢個又真係,佢個系統智能到拎左名、出生日期同答答案就可以知道個人既情況,可以省略D乜。所以識玩會好快批。
supply chain sector咋
我用FedEx 星期一寄星期三到。FedEx歐洲係用TNT派件。
原來係咁
有冇諗過好多人睇完都唔明
寫得guideline 就直接D 啦, 要人用elimination 去揀other

[推][BNO] 9月1英國領使館請願最新資訊
https://lih.kg/1501280

幫推+正評

9月1號見

British Nationals Assemble!
想問下身份證大法中哂 但好似從未持有過BNO
得張英籍既證明 係咪當首次申請??
FedEx 15年買TNT,整固歐洲市場。
英籍既證明
有冇圖
啱啱幫兩老申請, 原來一齊寄去個指引同我哋個理解有啲出入

1. 要寫晒所有application number
2. 如果唔同office, 可以send 去其中一個application 果到

可歸化
網上見到
Google 完 好似係兩樣野黎
應該無咩希望
想問下咩叫中大獎,同埋上面有巴打提過「有哂三段」係點解?

呢張係歸化做BTDC, 不過BDTC已經係1997年7月1日失效
你睇清楚你嗰張係咪寫住british citizen喎
姐係如果無幫我申請到BNO 都係無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞