IT界討論區:IT都有人禽之別(6)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
TVB成日笑鳩D IT9
現實係fg出黎搵左好耐都係得15k
TVB成日笑鳩D IT9

IT是原罪
有無人做過自己d project ge portfolio

有野想問?
參考免問,直線自爆

我想問你想咩用
word?
Present自己做既野係貼code定interface?

去廣管局投訴啦
16 fg做左半年ha得16k
之後搵我續既話應該幾多先deal?
定還是ha狗也不屌

t con ?
做咩頂爛市 個fd 2 字

去廣管局投訴啦

佢都係講事實ja
另外幫朋友問
有無人/識人喺Fdm group做緊?
頭幾個月training 11k/無錢?
之後2年約 22k一個月 期間唔做要賠錢?
2年後可以入大公司做 搵得唔錯?
易唔易入? 有degree就得?
入唔到依間嘅話係唔係食得屎?
我朋友三大social science 無intern 無IT同business background

去廣管局投訴啦

佢都係講事實ja

事實都告得咖
it人又宅又毒
d女見到都驚
番工比人當狗撚壓價
炒左又無怨言
it人又宅又毒
d女見到都驚
番工比人當狗撚壓價
炒左又無怨言

駁唔到

有野想問?
參考免問,直線自爆

我想問你想咩用
word?

人地緊係用pdf睇,我會照interface
見果時就帶埋d code去俾佢睇

有野想問?
參考免問,直線自爆

我想問你想咩用
word?

人地緊係用pdf睇,我會interface
見果時就帶埋d code去俾佢睇

定還是ha狗也不屌

t con ?

畢業果陣咩都唔識
以為16已經好高就狗衝左
呢份secondment黎
我已經聽過身邊做緊既fg有19 20
仆街agent
定還是ha狗也不屌

t con ?

畢業果陣咩都唔識
仆街agent

secondment junior level
狗都唔屌啦
都唔明解你地咁鐘意幫agent打工
定還是ha狗也不屌

t con ?

畢業果陣咩都唔識
仆街agent

secondment junior level
狗都唔屌啦
都唔明解你地咁鐘意幫agent打工

點解secondment junior level狗都唔屌
唔識野真心求教
之前in過fg network engin位,間野請hd都開14-15k。
Pxxw written test有咩做
Pxxw written test有咩做

咩program?
Degree其實係咪好重要 同 HD比做野會唔會差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞