IT界討論區:IT都有人禽之別(6)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
經驗/skillset唔夠 ->無工-> 經驗/skillset唔夠 ->無工…

今日又in完份…又衰左

same
你地apply細公司既P?
經驗/skillset唔夠 ->無工-> 經驗/skillset唔夠 ->無工…

今日又in完份…又衰左

same

巴打 不如留個tg交換下情況?
我好眼訓
hea 多陣準備訓

廣告時間
小弟公司請sa/ap/sql/qa
13個月糧
每月表現獎金
月尾花紅(不一定有)
medi
12日al
2日有薪病假

有興趣就快d tg 我啦
TG:HR_win

再唔做野炒左你

佢唔係last day咗?
我好眼訓
hea 多陣準備訓

廣告時間
13個月糧
每月表現獎金
月尾花紅(不一定有)
medi
12日al
2日有薪病假

再唔做野炒左你

佢唔係last day咗?

早晨呀
https://www.ctgoodjobs.hk/mobile/ctgoodjobs/jobdetails.asp?m_jobid=04498595&fromDesktop=Y&utm_medium=jobalert&utm_source=job&utm_campaign=ct&alertu=cymrcciibckhfvyd&type=M&email=015408AFDF34668703DC9A3695483EB061D790F58AAB1416&sdate=20170321
又一份膠工
要求3年經驗但人工低過fg

呢間野啲油卡好似話出名搵苯

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

3萬又未必 但11-15k 想請3年exp就真係on9喇 3年夠升做SA
https://www.ctgoodjobs.hk/mobile/ctgoodjobs/jobdetails.asp?m_jobid=04498595&fromDesktop=Y&utm_medium=jobalert&utm_source=job&utm_campaign=ct&alertu=cymrcciibckhfvyd&type=M&email=015408AFDF34668703DC9A3695483EB061D790F58AAB1416&sdate=20170321
又一份膠工

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

3萬又未必 但11-15k 想請3年exp就真係on9喇 3年夠升做SA

你睇清楚佢要求咩先啦
3年fullstack AP啊
又一份膠工

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

你睇清楚佢要求咩先啦

咁真係 得啖笑
又一份膠工

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

你睇清楚佢要求咩先啦

咁真係 得啖笑

要求上面寫[或] 即係有Degree 或 3年相關經驗
不過都係一樣好on9...邊有人會咁樣請P仔
又一份膠工

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

你睇清楚佢要求咩先啦

咁真係 得啖笑

冇經驗?11k啦
Interview 問concept 野真係喊出黎
真係企左係度 做左兩年都好似乜都唔識咁

鍠味濃

冇3萬唔洗指意請到

你睇清楚佢要求咩先啦

咁真係 得啖笑

冇經驗?11k啦

冇經驗可能連in機會都冇

咩concept野

咩concept野

Linq 個機制
.dispose .finalize 分別
Viewstate session cache 分別
Struct class 分別
Mvc

但jd 唔係話請web programmer
只係寫windows platform
d 野用係有用過 但太理論真係唔識

咩concept野

Linq 個機制
.dispose .finalize 分別
Viewstate session cache 分別
Struct class 分別
Mvc

但jd 唔係話請web programmer
只係寫windows platform
d 野用係有用過 但太理論真係唔識

仲有override overload 咩黎
介紹下swift
各位巴打, 知唔知依份工有冇伏?

goo.gl/DXLX8r
我好眼訓
hea 多陣準備訓

廣告時間
13個月糧
每月表現獎金
月尾花紅(不一定有)
medi
12日al
2日有薪病假

2日有薪病假咁少?????
我好眼訓
hea 多陣準備訓

廣告時間
13個月糧
每月表現獎金
月尾花紅(不一定有)
medi
12日al
2日有薪病假

2日有薪病假咁少?????

要係forum 搵人既agent出口都唔高la
Jobsdb 成日有d鬼佬打黎叫我去見工
其實係咪伏黎
今年畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞