以前唔明啲女人咁鐘意鑽石⋯但最近買左隻求婚戒指之後⋯⋯

1001 回覆
800 Like 35 Dislike
J軟巴打
求評乳

1248523507, $26k

有黑點?

都似,粒crystal唔係黑色的話就可以衝

但佢vs有黑點喎,呢粒要睇粒黑係邊喎

邊位白點,咁係咪可以衝
其他HCA ?評價如何
J軟巴打
求評乳

有黑點?

邊位白點,咁係咪可以衝
其他HCA ?評價如何

HCA呢個我唔識計,要等j軟巴打覆你,你落鏡睇左撻花係咪似羽毛咁花?
不知所謂,其實樓上知唔知鑽石只係一粒碳?

成份同呢粒碳係完全無分別,一個二個俾de beers 洗腦

我都準備課金買粒炭仔
粒石夠大夠靚話知你係血鑽
早排係周大福買左隻forevermark

h vs1 0.75ct 心形 $32k

用藍寶代替得唔得???個人鍾意藍寶多啲
可以分享下邊到買?

係周生生買咋,毒撚去樓上舖比人渣乾渣淨

周生生食水咁撚深都買
有錢
利申
上星期買左82份(0.82卡) D色 3EX N SI2 $26k
都覺得貴左d

我果隻無咁大,周生生64份F色 3EX N IF你估下幾錢⋯
我舊年結婚買既

黃光係咪cheap d

係人都知啦,你咪拎堆碳變粒鑽黎睇下囉呀鍊金術士
其實西都係一塊肉,去街市買舊豬肉黎屌算啦

問題呢粒碳俾無良商家吹奏
要閃,水晶夠閃啦
要永恆,發泡膠夠永恆

為咗西,你咪又係要俾$

要閃,水晶夠閃啦
要永恆,發泡膠夠永恆

為咗西,你咪又係要俾$

呢粒碳仲要俾人壟斷供應,又無二手市場
呢粒碳被無良商人包裝,只係有200年歷史咋
J軟巴打
求評乳

有黑點?

邊位白點,咁係咪可以衝
其他HCA ?評價如何

HCA呢個我唔識計,要等j軟巴打覆你,你落鏡睇左撻花係咪似羽毛咁花?

個計數機係度,你哩粒3.2,唔差了,留意佢只能作為參考,哩個數字低唔代表一定好,仲有好多其他因素例如切工對稱會影響火彩
https://www.pricescope.com/tools/hca

要閃,水晶夠閃啦
要永恆,發泡膠夠永恆

為咗西,你咪又係要俾$

呢粒碳仲要俾人壟斷供應,又無二手市場
呢粒碳被無良商人包裝,只係有200年歷史咋

咁你咪唔好買囉 做咩姐你
可以分享下邊到買?

係周生生買咋,毒撚去樓上舖比人渣乾渣淨

周生生食水咁撚深都買
有錢
利申
上星期買左82份(0.82卡) D色 3EX N SI2 $26k
都覺得貴左d

我果隻無咁大,周生生64份F色 3EX N IF你估下幾錢⋯

IF

鍾意就得架啦 不過藍寶都煲到好貴
30k-40k 有咩介紹
利申唔好屌我申手黨,毒撚真係睇極都唔識驚比人斬到一頸血,求用婚

鍾意就得架啦 不過藍寶都煲到好貴

鐘意金綠石
唔熟行情, 係咪都好貴(意指比鑽石平,但同藍寶差唔多)?
30k-40k 有咩介紹
利申唔好屌我申手黨,毒撚真係睇極都唔識驚比人斬到一頸血,求用婚

可以買到好多靚貨啦1Ct d si2 3ex n都有啦
業內人士開始洗太平地 我都係唔講咁多喇,祝大家搵到啱心水既石
業內人士開始洗太平地 我都係唔講咁多喇,祝大家搵到啱心水既石

傻架咩,照講啦,我post全靠你先咁多人回,多人到我朋友見到同我傾

Btw...IF淨度都係望住啲數字自high
我舊年結婚買既

黃光係咪cheap d

黃鑽夠黃就貴d,白鑽泛黃就平d
老公買左粒2.x卡
E color 3ex
令我愛上咗鑽石
老公買左粒2.x卡
E color 3ex
令我愛上咗鑽石

知唔知幾錢,洗唔洗15個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞