以前唔明啲女人咁鐘意鑽石⋯但最近買左隻求婚戒指之後⋯⋯

1001 回覆
800 Like 35 Dislike
有乜撚野慘得過外父果邊開珠寶公司
間唔中有幫朋友造鑽飾
想買可以揾我,我先留telegram
連登巴絲打可以有平

搵返佢地買咪得
有專業意見 分分鐘仲會平比你

搵返佢地買咪得
有專業意見 分分鐘仲會平比你

同外父講"拿, 哩六萬我當過埋大禮架喇"
屌路過見到
咪撚再quote 手指有毛好想嘔
一晚Study完

GIA 1186005304

開價48K,

1.14卡/E色/3EX/SI2 求評
一晚Study完

開價48K,

有冇近d一卡既選擇
一晚Study完

開價48K,

其實如果想買1卡左右嘅石,我會建議買0.9x卡左右果D,望落去唔會有咩分別,但平好多,買到0.99就正啦
可以分享下邊到買?

係周生生買咋,毒撚去樓上舖比人渣乾渣淨

你去周生生真係唔慌唔俾人渣乾渣淨喇今次
我舊年結婚買既

咁黃嘅
一晚Study完

開價48K,

Si2 最好有相或者實物睇先好買
如果medium blue 是否不作考慮
如果medium blue 是否不作考慮

低色的話可考慮
我發覺我隻免費六爪托既爪同石之間有膠水,係咪拎去第度鑲過好d
火頭=all
邊個睇閒/識落鏡睇你粒石

嘩 今鋪fatfat
除時幾千身家
有冇巴打係blue nile買過
始終冇實物 得張圖好驚中伏
咁係邊到買好d,做定功課6月日本求婚
火頭=all

唔係咁話啊,入面有乜嘢都好重要,試個有人粒石有條SI1 feather,一撞就爛到變SI2啦
我發覺我隻免費六爪托既爪同石之間有膠水,係咪拎去第度鑲過好d

你係邊度買?

細舖頭 我諗係鑲果個師傅唔夠功力
火頭=all

火頭好緊要, 前幾版有行家話無 3EX 唔駛睇
我唔知佢地睇石睇到咩水準, 有時3EX 唔一定好火頭, VGEXEX 都有好野, 而且仲平少少

開口埋口3EX, 佢地d 口吻呃師奶, 唔識鑽石既人就得

都要睇下個VG係咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞