以前唔明啲女人咁鐘意鑽石⋯但最近買左隻求婚戒指之後⋯⋯

1001 回覆
800 Like 35 Dislike
可以分享下邊到買?

係周生生買咋,毒撚去樓上舖比人渣乾渣淨

周生生食水咁撚深都買
有錢
利申
上星期買左82份(0.82卡) D色 3EX N SI2 $26k
都覺得貴左d

差唔多
可以分享下邊到買?

周生生食水咁撚深都買
有錢
利申
上星期買左82份(0.82卡) D色 3EX N SI2 $26k
都覺得貴左d

差唔多

lm
男人老狗竟然因為粒鑽石而唔捨得
而唔係因為呢粒鑽石背負住既意義

鑽石代表嘅意義女人先咁諗嘅姐,一粒石吹到永恆,畀廣告商洗哂腦都唔知
有人鍾意石,有人鍾意車,有人鍾意鋼筆,男人對一樣嘢專注起上嚟果種熱情,你呢啲on9女人係唔會明架啦

求婚嘅話我唔理咩牌子幾多卡
個款靚就得
結婚嘅話普通金幼戒就ok
即係鬼佬戴嗰啲
利伸帶緊日本牌子22k鑽戒(未有著落
我舊年結婚買既

[img]httpsna.cx/i/6q2P990.jpg[/img]

ok 喎 巴打買幾錢?

嘩啲指甲可以隊撚死人

sorry啲手指毛好肉酸
可以分享下邊到買?

周生生食水咁撚深都買
有錢
利申
都覺得貴左d

巴打有冇圖/鋪頭名,想買一模一樣,點講好
我舊年結婚買既

ok 喎 巴打買幾錢?

嘩啲指甲可以隊撚死人

一隻咁既野要幾錢?
我月尾求婚,今個月不停對住粒石打J

0.91c/D/SI1/3EX/N,
完美比例

鑽石代表嘅意義女人先咁諗嘅姐,一粒石吹到永恆,畀廣告商洗哂腦都唔知
有人鍾意石,有人鍾意車,有人鍾意鋼筆,男人對一樣嘢專注起上嚟果種熱情,你呢啲on9女人係唔會明架啦

個款靚就得
即係鬼佬戴嗰啲

......咁你即係直線求pm嘅姐
女朋友話要大牌子

Cartiet, tiffany呢d?
你同佢講9成鑽石都係同一間公司產出
就係個間鑽石痕鳩遠 一顆永流傳 個間公司

佢都知我買唔起cart tiffany

所以話周生生周大福就ok

不過唔肯要細鋪但有證書果d

買完 重新包裝佢都唔知啦

你其實係預幾錢?
我去中環某間鑽石鋪買,IF 1卡 3ex H color 6萬。
我買對介cartier love系列就好似15000 一隻。

H 都6萬
睇色算啦, 3ex切咁靚把鬼
下下用顯微鏡睇咩~無咩暇疵1卡30k可以買到E色鳥(GIA)

唔好問我邊間, 因為總之唔係周xx/6x/英x 果d大連鎖都係呢個價

我行左元屯cwb中環灣仔2個禮拜搵到既

下,cut得衰好撚玻璃架喎
識買就一定要老西都3ex,見到樓上有人話唔洗3ex咪害人啦,你買粒石返黎唔閃比人笑咩
我買左粒f vvs2 3ex faint 1.02 周大福 5萬抵嗎?
我買左粒f vvs2 3ex faint 1.02 周大福 5萬抵嗎?

有冇GIA#?

識人買?呢個價大行黎講幾抵

個款靚就得
即係鬼佬戴嗰啲

......咁你即係直線求pm嘅姐

唔係咁嘅意思 我有男朋友架喇

有冇GIA#?

有啊
原來男人都鐘意

識人買?呢個價大行黎講幾抵

識人買 買個陣覺得真係幾抵 有gia 但買完好心痛 但真係幾靚嘅 又唔捨得粗帶
識買就一定要老西都3ex,見到樓上有人話唔洗3ex咪害人啦,你買粒石返黎唔閃比人笑咩

咪係 粒石本身已經overpriced,仲連唯一後天影響價錢既切工都唔理,咁不如買moissanite算啦
我之前買
因為結婚果陣無咩錢
老公買咗swarovski水晶介指求婚
戴出街個個都以為係直野
我月尾求婚,今個月不停對住粒石打J

0.91c/D/SI1/3EX/N,
完美比例

加多張圖,個托都係六爪刀臂托高哩d大路款
最近要買求婚戒
Budget 二萬五左右
去邊到睇好
咁大粒根本就唔靚,成個暴發戶咁
最近要買求婚戒
去邊到睇好

上bluenile篤下睇下哩個budget買到咩類型既70份先
最近要買求婚戒
去邊到睇好

上bluenile篤下睇下哩個budget買到咩類型既70份先

Thanks
對呢方面冇咩認識
又驚入鋪俾人sale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞