以前唔明啲女人咁鐘意鑽石⋯但最近買左隻求婚戒指之後⋯⋯

1001 回覆
800 Like 35 Dislike
4萬內連鉑金托

1卡
F-D色
3EX cut
SL1-2

有無可能做到?
樓上有巴打話blue nile價唔抵
咁有無地方信得過?
你預5 6萬
0.75 卡 , D-F 色 , 3EX , VS1+ 大約幾錢?
咪再推啦,害死不少港男了

呢粒咩價位?
This

[member]
買到咁既價不如貴多一二千買粒極靚dvs1
最平個啲61000-62000都有,不過你買到vs1 又無理由買差vs1 ,周圍再睇下搵粒全邊花白花巴打
[/member]
計劃今年9月求婚
4萬Budget 唔連戒托
想揀1.02卡或以上 3ex 係咪難D...
上BLUEBILE 一SORT 全部4萬5蚊起
點睇 7288154511? 60k
有啲貴
邊到買?
Blue nile 睇咋
有冇內行巴打,想問問依兩粒邊粒比較抵買, 謝謝

https://www.gia.edu/report-check?reportno=5181897096
約121k (連18K托, 樓上鋪)

https://www.gia.edu/report-check?reportno=2195039579
約110k (裸鑽, 外國網名)
2276654495, 呢粒D色SI2 值唔值43K?
2185736638, 呢粒一樣價, 但G色SI1
邊粒會好D? budget 唔多
3萬蚊 如果想0.7 以上 3excellent 得唔得
如果真係淨睇牌子
Tiffany會唔會有 4-5萬 嘅求婚戒選擇? 落鋪睇前想做下功課
一定得啦
買得好靚添
呢粒賣幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞