17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
認真問,2.2想入cie srl係咪唔洗諗

親生仔應該有

Srl都無啦。。。
聽人講2.3都有
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

2.67

2.67應該要等下n手飯

恆管大慨要咩分先入到
有無人收到或者in過edu gcs?
我朋友3月頭報名 到宜家都無消息

咩gpa?

》3
有無人收到或者in過edu gcs?
我朋友3月頭報名 到宜家都無消息

我in過
佢派埋offer
不過係year one
所以reject 咗

聽講好似係 我有朋友過三收到year3 offer
但係想知我另外一個朋友3月頭報名 但係無回音

親生仔應該有

Srl都無啦。。。

親生斬難收喎
2.2點幫你
收到OU YEAR3 OFFER 但諗緊要唔要好

講返背景
就快22 2年前HD GRAD 一直做緊HEA工到而家
要借成十幾萬/乞屋企人
讀撚完又係1X K 起步
救命呀 聽日要交5K 留位費 求意見
聽人講2.3都有

聽講cie最低2.6先有得in
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

2.67

2.67應該要等下n手飯

恆管大慨要咩分先入到

識人過3唔洗in, 直接有conditional offer
聽人講2.3都有

聽講cie最低2.6先有得in

我個FD之前都係2.6左右
親生都要INTERVIEW仲要等N手OFFER先收
Shape+OU個幾科點睇
OU出cert 讀一年拎ordinary degree

利申: ive hd grad

親生仔應該有

Srl都無啦。。。

srl有幾多offer?

講返背景
要借成十幾萬/乞屋企人

睇下你會唔會為左未來跳槽/升職方便啲去諗

講返背景
要借成十幾萬/乞屋企人

睇下你會唔會為左未來跳槽/升職方便啲去諗

要囉
你唔讀咪又係hea工鳩fing fing
可能讀讀下搵到目標呢
你而家唔交
兩年後又想讀返
咪仲哂時間
2.6報左ou同恆管
2月到依家都未有interview
仲可以報咩?
我都係3月頭先報Edu GCS
到而家咩消息都冇
CGPA 3.1x
有冇人3月報已經收到?
樓主夠鐘開定2
樓主夠鐘開定2

開 [2] 記得幫手插link

--------------------------------

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update. (完sem會sort好唔同institution)

希望多多支持
有無巴絲拎左痕管journal同Asian study yr2 offer
岩收到speed bem offer
黎緊要去BU CIE interview
巴絲有興趣加tg: topupinterview
講下interview形式等等
大家集思廣益

不如有無人開個tg group

我可以幫手開
大家可以留個tg俾我
因為有朋友係CD-ROM
但佢都要去interview 有嘢想問
黎緊要去BU CIE interview
巴絲有興趣加tg: topupinterview
講下interview形式等等
大家集思廣益

不如有無人開個tg group

我可以幫手開
大家可以留個tg俾我
因為有朋友係CD-ROM
但佢都要去interview 有嘢想問

tg: lhfadrian
其實係咪bu sf一定好過speed ?
其實係咪bu sf一定好過speed ?

睇讀咩科啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞