17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
其實得2.4係咪咩都唔洗報

Scope
有同學高你0.1 收到

Engine科喎

如果it科有興趣可以試cdp

咩叫cdp

space top up,報uol個個computing and system information 如果對it有興趣
有冇巴絲知 LU收分大概幾多 係咪八大最低要求 入到SF 算唔算大機會入到LU

有fd 2.8x入到
好似社科

2.8 x 冇可能入到lu 仲要社科

我都好似有fd係咁
食n手飯入
想問下有咩UGC top up岩it狗讀
同埋想問cgpa要求幾多左右

ugc top-up try try polyu fintech(Accepting Late Application) ?
新科唔知gpa收幾多
剛收到BUCIE Top Up Soical Policy interview通知,有冇巴絲講下in有D咩留意?係咪當UGC interview看待即可?
收到ou offer既留位費幾錢

ugc top-up try try polyu fintech(Accepting Late Application) ?
新科唔知gpa收幾多

cut off 3.3 好似係
有冇巴打in左speed
In左幾耐同大約問左咩

突發!!
迷離哥哥ig已轉

新ig:dicky_gorgor
http://instagram.com/dicky_gorgor

dicdicboy
[i]20 / PolyU / 23BRESS / Surveying[i]

剛收到BUCIE Top Up Soical Policy interview通知,有冇巴絲講下in有D咩留意?係咪當UGC interview看待即可?

巴打幾時報名?
scope叫我交5000留位費
但我等緊OU film同Cityu CM嘅interview
咁我仲交唔交Scope嗰5000好…
但我等緊OU film同Cityu CM嘅interview

點解間間都要交留位費
恆管係琴時claim offer 既時候先交
定你地係收到direct offer

一個sem嘅學費

一個sem嘅學費

咁多 有無得話自己窮 俾證明佢 可以俾小啲 等grant loan出咗先俾埋其他

一個sem嘅學費

咁多 有無得話自己窮 俾證明佢 可以俾小啲 等grant loan出咗先俾埋其他

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

點解間間都要交留位費

我係...direct offer...
呢科只係水泡 但冇得讀ou city嗰陣就靠佢

點解間間都要交留位費

city cm 好似話有3 一定收?!
想問下大家

我asso岩岩好過2 grad到
而加做緊野但想拎番個degree
想報acct sf ot degree 會唔會唔收

下年會報

一個sem嘅學費

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

點解我google過有啲人話可以defer

一個sem嘅學費

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

我都google過見有
但係office話唔得
想問下大家

我asso岩岩好過2 grad到
而加做緊野但想拎番個degree
想報acct sf ot degree 會唔會唔收

下年會報

拎多個Associate degree就夠
咁但分應該無College 收

點解間間都要交留位費

city cm 好似話有3 一定收?!

要睇作品集同interview
其實係咪冇咩人會揀恒管?

一個sem嘅學費

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

我都google過見有
但係office話唔得

今次無啦 屋企完全無錢俾 我Nursing仲要貴過其他科好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞