17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
入撚到cie唔好喊 又細又悶又要補好多堂 pe都要寫論文

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

你pe無打文咩 無讀普通話咩

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

又細又悶呢個真
但PE做篇文有幾難,打得個一版紙
咁叫論文,咁Honours project叫咩
更何況Top up補堂又唔計Grade,Pass到就得
交哂啲垃圾出去再走盡啲堂佢都得
請問有冇巴絲收到poly ugc top up offer?

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

又細又悶呢個真

原來唔計grade 真係要讀summer
商科黎講,好似真係恒大好啲,但鯨大個名又好似聽落好過恒大,真係難揀
聽人講恒大師資設施都唔差,又冇聽過恒大人搵唔到工
利申:揀左鯨大

巴打鯨大咩科?

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

又細又悶呢個真

原來唔計grade 真係要讀summer

但成績表會show埋補科成績,你下下拎C-/D 之後d僱主問就難解䆁⋯⋯
已有ugc offer,捐左$300比bu cie 祝大家好運 唔洗讀SF

可以嘅話email cie講reject offer
咁你就會幫到其他巴打

Sure 大家努力!
我gpa好低都有offer,完全係靠interview屌打
唔緊張已經贏一半 真心既

有冇3.2

想搵讀hkuspace social science有ou social studies個位巴打 點解你個condition係cpa 2.5既 我個個係successful completion asso喎
已有ugc offer,捐左$300比bu cie 祝大家好運 唔洗讀SF

咁你就會幫到其他巴打

Sure 大家努力!

有冇3.2

你cie asso
大家聽過最低GPA幾多有ugc

2.2

咁你就會幫到其他巴打

Sure 大家努力!

有冇3.2

你cie asso

cccu

business既話 hkbu hrm/isem都好似收過 3.1
最好check non-jupas database.
岩岩收到 BU CIE Social Policy offer
大家接實喇
岩岩收到 BU CIE Social Policy offer
大家接實喇

是咁的,我整左份form希望只係想整合SF既同學收生成績

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update

希望多多支持
大家接實喇

邊間gpa幾多
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮
大家接實喇

二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

巴打 我想問OU ppa同cie social policy
邊個會好d?

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

巴打 我想問OU ppa同cie social policy
邊個會好d?

Ou = Ou
Cie = Bu

咪呃尻人啦
利申讀咗3年CIE

邊個會好d?

公屋好啲
定私樓好啲
有無巴打知道speed要幾多留位費?有無得退?
有無巴打知道speed要幾多留位費?有無得退?

好似係5000 有UGC 就會退4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞