17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇巴打會入恒管

冇ugc 就會
有冇巴打會入恒管

冇ugc 就會入
想問一下 有無人會去shape 個info day

我想到時問下啲導師會唔會考慮收special case既學生

而我去shape官網簡科 好似3月31deadline 咁我去到有沒得即場報名

Cgpa 2.65 讀過少量cef課程進修 有證書
有冇人已經收到bu sf liberal and cultural studies offer?
想問有冇人報左ou 下面個3科,又有去 interview?
1.English Language Studies
2.English and Comparative Literature
3. Language Studies and Translation

English studies 上年係四月中出interview嘅
5月中出offer
無要到

想問你cgpa係?但佢大概乜時間通知?因為我到而家仲係Application received and under processing

我想到時問下啲導師會唔會考慮收special case既學生

而我去shape官網簡科 好似3月31deadline 咁我去到有沒得即場報名

Shape
有錢就得架啦
有冇人已經收到bu sf liberal and cultural studies offer?

無聽過呢到有巴絲收到
你收到offer?
得返5日..我仲未調好個生理時鐘
仲要無乜點溫

Shape
有錢就得架啦

好呀 我驚我之前讀果科不相關 驚唔收 錢已儲
今日報cie
ls定social science好
文科jj
In完ou幾耐會有電郵?會唔會 電郵都唔比唔收我

應該會寄信架
我兩個禮拜左右收到
收咗ied GCS offer
但要我讀year one
咁我寧願讀top up

但始終係ugc喎

唉speed同edu yr1嘅留位費
最後俾左edu
但又收到polyu topup interview,派俾我嘅話就蝕左5000
咁我寧願讀top up

但始終係ugc喎

最後俾左edu
但又收到polyu topup interview,派俾我嘅話就蝕左5000

唔係 sf嚟
又讀返year 1好哂時間
咁我寧願讀top up

但始終係ugc喎

最後俾左edu

唔係 sf嚟

如果係ugcyr1你會點揀
咁我寧願讀top up

但始終係ugc喎

最後俾左edu

唔係 sf嚟

SF都入Year1
有無人交左ou留位費
咁我寧願讀top up

但始終係ugc喎

最後俾左edu

唔係 sf嚟

SF都入Year1

所以咪唔要
OU Management 同 HSMC SCM 大家覺得邊個好啲?
OU Management 同 HSMC SCM 大家覺得邊個好啲?

我覺得ou好過HSMC
而家仲有無得報ou?
poly in 完都無消息 想報定ou打個底
cgpa 有3頭
而家仲有無得報ou?
poly in 完都無消息 想報定ou打個底
cgpa 有3頭

2nd round 31號deadline

我覺得ou好過HSMC

唔該你 咁我再諗下報唔報ou
唔該各位巴絲,我想問下,我2個星期前in完bu cie, 佢地今日打黎叫我upload ASSO official transcript。 但係我未畢業邊有official transcript比佢地
我應該點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞