17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
收到ou offer既留位費幾錢

一個sem嘅學費

咁多 有無得話自己窮 俾證明佢 可以俾小啲 等grant loan出咗先俾埋其他

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

點解我google過有啲人話可以defer

我都google過見有
但係office話唔得

今次無啦 屋企完全無錢俾 我Nursing仲要貴過其他科好多

你問清楚office
我唔知會唔會唔同科唔同安排
Ou比左面試其實係味等於有offer

利申未in

正路應該係,因為佢要你係收到offer後兩日內交幾萬蚊既留位費

你in完幾多日之後收到Offer?

一個sem嘅學費

咁多 有無得話自己窮 俾證明佢 可以俾小啲 等grant loan出咗先俾埋其他

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

我都google過見有
但係office話唔得

今次無啦 屋企完全無錢俾 我Nursing仲要貴過其他科好多

你問清楚office

希望啦 唔該巴打 不過其實我下個禮拜先in 好驚佢唔收

一個sem嘅學費

我聽日都要交
我諗住可以唔洗交咁多
所以今日打左去問
office 話唔得呀

我都google過見有
但係office話唔得

你問清楚office

希望啦 唔該巴打 不過其實我下個禮拜先in 好驚佢唔收

其實我係絲打黎
不過有得interview 正路都收你架啦
Ou比左面試其實係味等於有offer

利申未in

正路應該係,因為佢要你係收到offer後兩日內交幾萬蚊既留位費

你in完幾多日之後收到Offer?

3月2日in完
13號知result
咁bu sf 有冇巴打絲打知道通常in完幾多日左右有Offer
咁bu sf 有冇巴打絲打知道通常in完幾多日左右有Offer

一科 一日後
一科 五日後
剛收到BUCIE Top Up Soical Policy interview通知,有冇巴絲講下in有D咩留意?係咪當UGC interview看待即可?

巴打幾時報名?

2月尾左右
gpa 3.02ugc有冇機 cie history
有冇人收到BU Top-up Social Policy面試
剛收到BUCIE Top Up Soical Policy interview通知,有冇巴絲講下in有D咩留意?係咪當UGC interview看待即可?

我也收到 巴打咩時間?
收到poly ugc top up 同ou interview, 因為已經有edu ugc做水泡,唔去會點

btw speed今晩留位費dead,唔交係咪之後2nd,3rdchoice都唔會理你
有冇人已經收到恆大bba mkt offer/interview?
收到poly ugc top up 同ou interview, 因為已經有edu ugc做水泡,唔去會點

btw speed今晩留位費dead,唔交係咪之後2nd,3rdchoice都唔會理你

polyu 咩科?

polyu 咩科?

analytical science for testing and certification

想問下呢科同edu ugc science yr 1,應該點揀
呢科interview就喺edu留位費dead後一日
有冇人已經收到恆大bba mkt offer/interview?

我二月已經收到conditional offer 唔洗in

Conditional offer 要你幾多cgpa?
有冇人收到cie media and social communication offer
有冇人收到cie media and social communication offer

親生仔都三月中尾先收到offer
以我所知今年一直做緊野 但仲傾緊同決定收生 亦有人已經被放落waiting list
如果你已經interview左 但未收到任何通知 就再比啲耐性啦

親生仔都三月中尾先收到offer
以我所知今年一直做緊野 但仲傾緊同決定收生 亦有人已經被放落waiting list
如果你已經interview左 但未收到任何通知 就再比啲耐性啦

Thanks
2月20幾號in左 心諗咁耐都冇聲氣以為唔收我

收到offer

我也收到 巴打咩時間?

22號 18:00
poly出左2nd choice interview,個陣時無野擺求其擺左科topup,係咪唔去好d,因為一收到offer佢就唔會consider你1st choice

Conditional offer 要你幾多cgpa?

2.8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞