17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我想問有冇人in完恒管之後
個Staff叫你upload中五中六成績表
我明明係用副學士成績報 做乜勁
點睇edu sport science 呢科?
由year幾讀起?

有sci底可能有yr3 offer

星期一in咩科?

mkt

其實佢有with honour同冇with honour有冇分別

有啲master 要睇hons

課程上會唔會分別 mgt/mkt/fin/acc都可以揀有hon/冇hon,但有hon聽落好似勁啲

恆管有得揀有無hon架咩

冇得揀
講緊ou有得揀

恆管business科都有hon架喎 我見到
收到Ou apss interview
有無巴絲知會問咩

巴打可唔可以問下你關於報呢科既野

有d咩問
你留tg我搵你啦

我聽日in呢科

我16in
巴打in完可唔可以講下會點in

郭嘉巴打你留telegram呀

咩科?

咩科?

融合媒體
BU SF MSC Final year留名
點解恆管唔洗in直接出offer
有無人知ou applied social studies top up同唔係top up有咩分別?
點解恆管唔洗in直接出offer

邊科?
3.1x acct asso 可以報乜?
我估我咩ugc interview 都唔會收到
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

唔係親生仔仲要得2.7x係咪收硬皮
報嚟哂錢?
有冇人收到恆大 Asia study offer?

Yes

你地報左幾耐就有收到interview
我報左一個月都無反應 係咪收得皮

我好似過左2月中in 2月尾有offer
有冇人收到恆大 Asia study offer?

Yes

你地報左幾耐就有收到interview
我報左一個月都無反應 係咪收得皮

我好似過左2月中in 2月尾有offer

巴打 個恒管Staff有冇叫你upload中五中六成績表

mkt

其實佢有with honour同冇with honour有冇分別

課程上會唔會分別 mgt/mkt/fin/acc都可以揀有hon/冇hon,但有hon聽落好似勁啲

冇得揀
講緊ou有得揀

ou有得選擇讀有hon/冇hon
恒管冇得選擇讀有hon/冇hon 好似係
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

bu sf即係都係bu讀?係咪同cie top up兩回事

mkt

冇得揀
講緊ou有得揀

ou有得選擇讀有hon/冇hon
恒管冇得選擇讀有hon/冇hon 好似係

同問 想報ou bio and chem
利申 ive 16 grad
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

上面講咗,自己追Post
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

上面講咗,自己追Post

Bcom acct 係top up?呢個好似係係bu讀
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

2月中報左 bucie soci po 到家陣都未有消息
係咪無機會?
我想問問..而家讀緊PT TOP-UP...因為做左野都幾年其實呢段時間想抖抖...所以諗緊好唔好轉POLY FT...但係唔知咁樣好唔好同有有冇機會可以Transfer 到 Credit話哂都出Poly cert,希望咁多位ching指引下,thanks

利申:出左黎做野先仆街
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

2月中報左 bucie soci po 到家陣都未有消息
係咪無機會?

咩CC
GPA?
同埋我有Friend好似上年3月尾先in
我想問問..而家讀緊PT TOP-UP...因為做左野都幾年其實呢段時間想抖抖...所以諗緊好唔好轉POLY FT...但係唔知咁樣好唔好同有有冇機會可以Transfer 到 Credit話哂都出Poly cert,希望咁多位ching指引下,thanks

利申:出左黎做野先仆街

一定要跟佢study pattern讀,唔可以提早完成或轉兼讀,所以朋友講少左好多人報,甚至讀讀下退學

Thanks Ching, City 或者其他u重有冇選擇係比好似我之前又冇讀落去可以接住讀番,我讀Accounting的,講真係想睇下可唔可以讀左小小PT 轉去FT 1年可以GRAD到...雖然我知好難有咁既機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞