17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
都係死死地氣接左個bu sf offer

咩gpa?
我都想接Bu sf
連interview都無

3頭

咩gpa?
我都想接Bu sf

3頭

都好呀 我仲未有聲氣

咩gpa?
我都想接Bu sf

3頭

都好呀 我仲未有聲氣

得2.7 2.8係咪無機會食n手飯?
日日返屋企都睇信箱都係無信

有冇人 Polyu LEM 有消息

有冇人 Polyu LEM 有消息

Sor 去錯post
好想edu sf收我 唔想速大 樹仁今年有senior entry??上年frd話得yr1入。想報樹仁既巴打會報乜科?

如果石門唔係冇雷公咁遠我都報

之前都有senior entry架,識人係入yr 2 架喎
我估都係睇返你個CGPA同面試表現黎決定卦
連cie media and social communication 都冇聲氣
我覺得我係0
有冇巴絲知 LU收分大概幾多 係咪八大最低要求 入到SF 算唔算大機會入到LU
今日晏晝收到media & social communication interview
有冇巴絲知 LU收分大概幾多 係咪八大最低要求 入到SF 算唔算大機會入到LU

有fd 2.8x入到
好似社科

有fd 2.8x入到
好似社科

會唔會係咁
2.8入到LU 但係無cie 社科 interview

有fd 2.8x入到
好似社科

會唔會係咁
2.8入到LU 但係無cie 社科 interview

LU仲易入過CIE
其他科唔知
今日晏晝收到media & social communication interview

加油啦
有冇人有ou applied chinese offer?
Hi
想問下有咩UGC top up岩it狗讀
同埋想問cgpa要求幾多左右
收到 ou offer
係唔係可以 defer payment ??
恒管有conditional offer嘅巴打可唔可以講下大概咩GPA同埋個conditional offer係咩
恒管有conditional offer嘅巴打可唔可以講下大概咩GPA同埋個conditional offer係咩

我見恒管個網有寫收好低 eg. SCM 2.5就收

我見恒管個網有寫 好似係好低都收 eg. SCM 2.5就收
其實得2.4係咪咩都唔洗報
我讀緊SPEED year1 gpa 3.4x
之前讀cityu scope advanced dip cgpa 3.65
有冇機會升番上ugc呀?
其實得2.4係咪咩都唔洗報

本身讀邊間?
IVE ee grad做緊野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞