17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
仲未派offer😮都in左一個月
其實有冇人報明愛 樹大 social work

樹大係唔係冇senior entry?

唔係呀
asso/hd畢業可以報direct year 2架

佢網頁咁樣寫既:
若申請人完成首年副學士 / 高級文憑課程(經本地評審課程),並取得平均積點3.0或以上可報讀本校一年級課程。
持有與申請課程相關範疇的副學士或高級文憑(或同等學歷)更可直接報讀樹仁大學二年級。

http://www.hksyu.edu/Info/faq.html
八大asso報左Hkbu cie social policy,大唔大機會收?
報左恒大 OU 同CIE
暫時得恒大有interview

利申 CIE親生仔

求相認 讀咩科

Film

河馬既fans路過
其實有冇人報明愛 樹大 social work

上年我兩個都有報
有無巴絲聽日in ou
lm 報左OU同SCOPE
希望秋天有書讀
你地gpa幾多
你地gpa幾多

3.0x
有朋友in 左 cityu im cgpa 3.08 派左offer
有朋友in 左 cityu im cgpa 3.08 派左offer

今年in 左?

今年in 左?

yes

今年in 左?

yes

cityim 派左interview 喇?

今年in 左?

yes

yup 🙈🙈🙈
cgpa3.0x希望有thei offer
cgpa3.0x希望有thei offer

又見吉豚屋巴打
Ou第一輪第一曰已報
仲未有interview

報左咩科?

翻譯
連恆大都無出interview比我
係咪會有第2輪?
Bu sf hr好唔好
報左恆大一個月 都仲係processing
利申gpa 3.17 恆大都唔收我

今年in 左?

yes

yup 🙈🙈🙈

下 真定假。。。

恆大邊科? 我報完冇幾耐 暫味有動態

mkt

mkt

恆大GPA >3 應該穩陣?

mkt

除咗商科咪得

mkt

除咗商科咪得

恆大商科唔係野雞咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞