17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有無巴打知cie幾時派interview同offer?

應該開始緊,最先會係原校升嘅收到先
大家cgpa係幾多?
拋磚 完左dse已經無曬心機讀書 完全hea讀得2.55
3號晚先報speed
點知佢已經話我遲咗
唔俾我交錢
係咪已經GG

Speed 個official web 話 30/3 dead既
大家cgpa係幾多?

2.55唔好讀落去 哂屋企人錢

巴打加油

早兩個星期都in左呢科 入到房in左我3分幾鐘就話走得

我係咪識你
Btw我都in星期二喎

巴打求interviem detail
呢科我鳩報 都唔知點準備好
幫幫手

我都未準備過 不過聽fd講依科唔洗當佢係sosci,你睇多啲關於亞洲其他國家嘅野就得
流程大概係:自介+講下對Asia study嘅認識
我fd話等20min,但in4 min 就走得

聽講係用中文in係咪真?

網上面話係全英

我d fd都話全英
有冇巴打報ou同vtc搞個幾個course
收到speed offer
有無巴絲係in完edu Ls
有冇人收到恆大 Asia study offer?
打算報cie
我本身係社科
報文科/商科會唔會收?
其實有冇人報明愛 樹大 social work
打算報cie
我本身係社科
報文科/商科會唔會收?

In左恒大亞研 ied lse gce
希望有offer

樹大係唔係冇senior entry?
開大?
大家cgpa係幾多?

2.55唔好讀落去 哂屋企人錢

遲早都要買個Degree架啦
Ou第一輪第一曰已報
仲未有interview
Ou第一輪第一曰已報
仲未有interview

報左咩科?

會報樹人counselling psychology
有冇人報左poly ME?
我有兩科都想讀
但personal statement 係共通
我應該打邊科個名落去?
我有兩科都想讀
但personal statement 係共通
我應該打邊科個名落去?

報左恆大亞研
恒大亞研咁多人報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞