17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
岩岩到speed offer
仲諗緊接唔接好
有冇人可以比下意見

接 當水泡囉~

speed有ugc可以退返4000,咪接囉
有人話只係hkcc既人 收到ugc先有得退4000 係咪堅
應該會比5000接offer
希望有第間收我
Ou Year1既offer要唔要

兩年時間好似唔抵...

唔要啦 我year 3既offer都唔要

Ou year one 不如讀speed
有CIE Marketing Offer要唔要好
首先張cert又唔同,同埋我讀其他科應該要補勁多科credit
首先張cert又唔同,同埋我讀其他科應該要補勁多科credit

張cert差幾隻字 出面唔多識分
BBA marketing vs BCom marketing

BU/CIE都有hon,讀postgrad都得

-----------------------------------

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update

希望多多支持

Cie唔係Bu cert 咩

Cie唔係Bu cert 咩

黎緊要去BU CIE interview
巴絲有興趣加tg: topupinterview
講下interview形式等等
大家集思廣益
黎緊要去BU CIE interview
巴絲有興趣加tg: topupinterview
講下interview形式等等
大家集思廣益

不如有無人開個tg group
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

2.67
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

2.67

2.67應該要等下n手飯

Ou year one 不如讀speed

Speed冇讀開果科 所以冇報到

巴打你仲有無offer? 無其他offer先考慮啦
有無人收到或者in過edu gcs?
我朋友3月頭報名 到宜家都無消息

咩gpa?

咩gpa?

同問edu LSE 都係3月頭報名
得2.85 所以都係諗yr 1 offer
但而家都未有消息...

咩gpa?

同問edu LSE 都係3月頭報名
得2.85 所以都係諗yr 1 offer
但而家都未有消息...

乜原來呢科自資嚟
仲以為ugc
係咪唔過3都無可能有year3 offer?

我in過
佢派埋offer
不過係year one
所以reject 咗
認真問,2.2想入cie srl係咪唔洗諗
認真問,2.2想入cie srl係咪唔洗諗

親生仔應該有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞