17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike

analytical science

仲未收到呢科interview

下 係真唔係?我都係放2nd choice 有interview

GPA幾多

2.9x
有冇巴打可以答下係咪真?

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

下⋯我可唔可以打去問下架?

ok ge
但啲fd都派哂
我自覺in得好好

analytical science

仲未收到呢科interview

下 係真唔係?我都係放2nd choice 有interview

GPA幾多

2.9x

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

ok ge
但啲fd都派哂
想問下交完恒管留位費之後 大概幾時要再交錢

咩科

留位費係幾多?

bmsim year3
留位費5000 22號前要交

你收個offer係咪有要求最後個sem要meet幾多gpa架
有既 應該唔洗交住架喎
利申 2月尾 direct offer cc BMSIM yr3 gpa2.8

唔好意思 睇錯野 自膠

我grad左喇 而家gap year
有機會做同學
2.9x cpa 報左cie social policy
係咪可以收皮
係咪可以收皮

外校係
係咪可以收皮

外校係

報左Scope 既 旅遊 機場 同 政政

一個工作天都冇就收哂Interview....

但UGC 就報完冇回音

GPA幾多

2.9x

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

ok ge
但啲fd都派哂
我自覺in得好好

會唔會跟日期派

GPA幾多

2.9x

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

ok ge
但啲fd都派哂
我自覺in得好好

會唔會跟日期派

poly speed?
係咪可以收皮

外校係

2.8 cie icm or cultural study 有冇幾食n手飯?
係咪可以收皮

外校係

唔想打沉你住
但係上年有人係HKCC3.1定3.2最後都無Offer
但如果你Interview 好就可能另計

你收個offer係咪有要求最後個sem要meet幾多gpa架
有既 應該唔洗交住架喎
利申 2月尾 direct offer cc BMSIM yr3 gpa2.8

唔好意思 睇錯野 自膠

有機會做同學

再等下先 睇下會唔會負碌有ugc interview
報scope computing science唔收

GPA幾多

2.9x

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

ok ge
但啲fd都派哂
我自覺in得好好

會唔會跟日期派

poly speed?

no
ugc top up
btw記錯左,呢科係未in
想問下bu sf 科environment and resourses management interview大概會問咩
有無過來人解答下
cie in完自覺fail
係咪無第2次機會
其實讀開cc/其他asso 去讀OU係咪唔會覺得好chur

有既 應該唔洗交住架喎

唔好意思 睇錯野 自膠

有機會做同學

再等下先 睇下會唔會負碌有ugc interview

大家咁話
cie in完自覺fail
係咪無第2次機會

我覺得主要睇gpa
想問下收到Bu bcom acct offer既巴絲都係bu親生仔?
利申HKCC acct cgpa 得3.27

GPA幾多

2.9x

仲未收到係咪接得

我得2.8 x都收到喎

ok ge
但啲fd都派哂
我自覺in得好好

會唔會跟日期派

poly speed?

no
ugc top up
btw記錯左,呢科係未in

究竟1st choice係咪唔會要我架啦?
恆管定TOPUP好?
恆管定TOPUP好?

恆管好似好d
係咪可以收皮

外校係

點會啊,我幾個師兄cgpa得2.8、2.9都入左去Cie讀social policy啦 好似有成3、4個 佢地都唔係親生仔
我問左其中一個,佢話bu cie都係跟gpa排咁派offer
有一個仲話連interview都冇去,最後都派offer比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞