17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
poly出左2nd choice interview,個陣時無野擺求其擺左科topup,係咪唔去好d,因為一收到offer佢就唔會consider你1st choice

邊科top-up
收到poly ugc top up 同ou interview, 因為已經有edu ugc做水泡,唔去會點

btw speed今晩留位費dead,唔交係咪之後2nd,3rdchoice都唔會理你

polyu 咩科?

analytical science for testing and certification

想問下呢科同edu ugc science yr 1,應該點揀
呢科interview就喺edu留位費dead後一日

巴打幾多分
報左冇offer
有冇人知hsmc scm 好唔好? 我驚第時出路

政府講過物流業需要好多人才 如果poly個scm入唔到多數入呢個

政府講過物流業需要好多人才 如果poly個scm入唔到多數入呢個

唔該巴打
有冇人已經有恒管offer
報左Cie social policy了 原本諗住遲啲先報,見大家開始有interview真心淆到時Cie都冇得讀

你報左幾耐
我報左成個月先有offer

你報左幾耐

咩科? HSMC係咪好多科都唔洗in?
收到poly ugc top up 同ou interview, 因為已經有edu ugc做水泡,唔去會點

btw speed今晩留位費dead,唔交係咪之後2nd,3rdchoice都唔會理你

polyu 咩科?

analytical science for testing and certification

想問下呢科同edu ugc science yr 1,應該點揀
呢科interview就喺edu留位費dead後一日

巴打幾多分
報左冇offer

poly定edu?
poly出左2nd choice interview,個陣時無野擺求其擺左科topup,係咪唔去好d,因為一收到offer佢就唔會consider你1st choice

邊科top-up

analytical science
大家點睇 由poly award 轉去poly speed award 既engine 科

糾結緊交唔交留位費 就deadline
大家點睇 由poly award 轉去poly speed award 既engine 科

咩科轉咩科

Poly畢業對Spped畢業
你諗你
報左Cie social policy了 原本諗住遲啲先報,見大家開始有interview真心淆到時Cie都冇得讀

我都係前幾日都報 不過係psychology 你cgpa幾多?

我都係前幾日都報 不過係psychology 你cgpa幾多?

我地自己人收2.7 出面3.x都唔一定入到
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

我前幾日報左psychology 但好擔心連interview都無 p.s. cgpa 3.13/4.03 非親生仔
你cgpa幾多?你覺得我有無機會入
有冇人報左BU CIE Social policy?

咩CC 咩GPA

Btw 你已經收到offer啦?

我收到interview 八大asso,GPA 3.4X

咩CC 咩GPA

3.4都要cie真心咩

咩CC 咩GPA

3.4都要cie真心咩

本部証書 ugc同場畢業
報左scope engineering, 唔知幾時有offer
BUSF Media and Social Communication
Final year留名答下問題
BUSF Media and Social Communication
Final year留名答下問題

是咁的
2月未in仲未出offer
Bcw 4日就出左 而且要交錢啦
比較想讀bmc

你報左幾耐

咩科? HSMC係咪好多科都唔洗in?

mkt
我估係

咩CC 咩GPA

3.4都要cie真心咩

好難講,識幾個3.4-3.7 最後都no offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞