17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

2月中報左 bucie soci po 到家陣都未有消息
係咪無機會?

咩CC
GPA?
同埋我有Friend好似上年3月尾先in

報咗imc
得2.7幾
係咪無機?
3.1x acct asso 可以報乜?
我估我咩ugc interview 都唔會收到

推 有無ching 可以答下我
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

係咪無機會?

咩CC
GPA?

Hkcc >2.8
暫時未聽過有派過 interview
好不安
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

係咪無機會?

咩CC
GPA?

Hkcc >2.8
好不安

咁就難搞啲
可能要等n手飯
外邊CC要個GPA相對高啲
個人認為過3會穩陣啲

Bu Bcom acct
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

係咪無機會?

咩CC
GPA?

Hkcc >2.8
好不安

咁就難搞啲
可能要等n手飯
個人認為過3會穩陣啲

社科仔2.7咪無機
有冇人交左speed留位費 仲諗緊,好糾結

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

係咪無機會?

咩CC
GPA?

Hkcc >2.8
好不安

咁就難搞啲
可能要等n手飯
個人認為過3會穩陣啲

社科仔2.7咪無機

親生仔就有
真心BU SF收分唔低
今年升咗上BU SF
入嚟幫下手答問題

咩科咩gpa?

本身CIE親生仔
GPA 2.9x
社科

係咪無機會?

咩CC
GPA?

Hkcc >2.8
好不安

咁就難搞啲
可能要等n手飯
個人認為過3會穩陣啲

唔係無interview基本上都唔會有n手飯?
過三就可以入到edu u sf

我都咁話
已有BCom acct offer
我想問有冇人in完恒管之後
個Staff叫你upload中五中六成績表
我明明係用副學士成績報 做乜勁

咩科?

融合媒體

巴打 邊間CC?CGPA幾多?我都想讀依科

我都咁話

派左offer?我乜消息都未有 幾多gpa? 係咪我未unload d document

最後無交。 你想入咩?

最後無交。 你想入咩?

Professional comm. 都驚冇書讀

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?
我咁排次序 edu sf 到bucie 到 ou 到 speed

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?
我咁排次序 edu sf 到bucie 到 ou 到 speed

巴打你edu同ou係yr幾offer
有edu ugc同speed
但edu要5年,諗緊讀唔讀speed
CIE top up LCS 幾時出interview or offer?

cie係咪有分top up 家self fin

cie top up = bu sf

搭單問少少嘢先
BUCIE HRM啲lecturer 係咪同BUUGC HRM 一樣?
poly speed HRM 同cie HRM 邊個好啲?

唔該晒各位巴絲

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?

Edu sf現階段冇offer. Speed 13 march deadline交左,遲下報hsmc ou

我都咁話

派左offer?我乜消息都未有 幾多gpa? 係咪我未unload d document

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?

Edu sf現階段冇offer. Speed 13 march deadline交左,遲下報hsmc ou

我就係諗住報得ou就唔會交speed5000
讀ou好過讀speed

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?

我收到edu sf yr3 offer 不過都係想入bucie 多d
讀edu 5年讀完已經25歲 咁不如讀speed
之後再讀一年master洗底 會唔會好d?

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?

我就係諗住報得ou就唔會交speed5000
讀ou好過讀speed

ou啲科我麻麻老實 好想edusf收我

我都咁話

咁我諗我都要盡快報
要唔要報定ou/恆管之類?
無知一問想問樹人deadline 左未

最後無交。 你想入咩?

有無報其他?

我收到edu sf yr3 offer 不過都係想入bucie 多d
讀edu 5年讀完已經25歲 咁不如讀speed
之後再讀一年master洗底 會唔會好d?

絲打你收到edu 邊科 sf year 3 offer? 幾時in?
因為我都報左edu sf in完一個几月冇消息。 好心急想要個offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞