17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇可以講多啲cie 既SRL?
有無巴打報OU Bachelor of Language Studies with Honours (Applied Chinese Language Studies)
有冇巴絲可以講下bu cie social policy interview既流程同會問d咩
有冇巴絲可以講下bu cie social policy interview既流程同會問d咩

你要俾馬仔心水吖sir就得
最少要幾多gpa 先有機會食n手飯
例如cccu 社科升city
當最水泡嗰科
最少要幾多gpa 先有機會食n手飯
例如cccu 社科升city
當最水泡嗰科

City最水泡既應該係AIS 上年cut off好似3.2
有無巴打知道speed要幾多留位費?有無得退?

好似係5000 有UGC 就會退4000

Hkcc既人先有得退

我都係聽日in呢科7點
有冇人in左speed Bem 收offer 未
ou interview係咪冇得改期

有類似情況既 surveying full time offer

有得改
Send email俾理由佢就改到

你要俾馬仔心水吖sir就得

我講野同interview skill都好差 仲要英文
淆淆地

有得改
Send email俾理由佢就改到

純粹嗰日D堂想上同嗰晚有midterm

有類似情況既 surveying full time offer

巴打已經有Offer?

巴打已經有Offer?

有,我好早報

巴打已經有Offer?

有,我好早報

你邊間?

巴打已經有Offer?

有,我好早報

你邊間?

City jupas asso

巴打已經有Offer?

有,我好早報

你邊間?

GPA幾多 讀eng asso?
收到SPEED ACCOUNTING OFFER

巴打已經有Offer?

有,我好早報

你邊間?

GPA幾多 讀eng asso?

2.9,當然係 surveying
岩岩到speed offer
仲諗緊接唔接好
有冇人可以比下意見
二月中報恆管bba到宜家都冇offer
係唔係即係收左皮

咩科咩gpa?

我都想知
利申:上個月報左恒管 但依家都未有interview
岩岩到speed offer
仲諗緊接唔接好
有冇人可以比下意見

接 當水泡囉~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞