17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有無bu school of commerce
想問下bu自資hrm定係speed好

BU SF HRM no doubt

你真係咁想相認 ?

横掂你都知我係邊個,唔差在

你估下 猜猜我是誰
提示:冇

我大約知你係邊個

4揀1

乜嘢四揀一呀,入面得四個人其中一個係我,另外一個男仔係我嘅朋友, 係嗰兩個女仔入面二揀一咋嘛

Programme leader + Dr. + 兩個女仔,仲唔係4揀1

Dr.都是男老師嚟?

横掂你都知我係邊個,唔差在

你估下 猜猜我是誰
提示:冇

我大約知你係邊個

4揀1

乜嘢四揀一呀,入面得四個人其中一個係我,另外一個男仔係我嘅朋友, 係嗰兩個女仔入面二揀一咋嘛

Programme leader + Dr. + 兩個女仔,仲唔係4揀1

Dr.都是男老師嚟?

算啦唔耍喇
我嗰日有戴眼鏡
收到OU既Public Admin係27號interview
得幾日時間準備,好驚
收到OU既Public Admin係27號interview
得幾日時間準備,好驚

得啦巴打 做足準備落個self intro到時自然d 就無問題💪🏻
有無人eduhk health education

Me

同學

Hi 準同學
你會accept offer?
我之前開左個post都係講EdUHK non jupas,已經同幾個巴絲喺到相認左,佢地都係有health ed offer
可以過黎吹下水

相認
得幾日時間準備,好驚

準備self intro 點解會apply呢科
有無人eduhk health education

Me

同學

Hi 準同學
你會accept offer?
我之前開左個post都係講EdUHK non jupas,已經同幾個巴絲喺到相認左,佢地都係有health ed offer
可以過黎吹下水

相認

hi絲打
歡迎入去EdUHK non-jupas嗰post一齊吹水
有巴絲打分享讀依科既利弊
有無人in完OU nursing 依家等緊消息 揮個手

巴打我幫fd問。。。
你本身讀咩,同埋報左幾耐先有interview
我fd 本身讀psy報咗nursing,依加連interview都無

巴打我幫fd問。。。
我fd 本身讀psy報咗nursing,依加連interview都無

我本身係讀 nursing asso yr2
OU開始申請頭幾日就報咗 我琴日24號in 正路就係第一批in
同埋琴日都in咗幾多人下

巴打我幫fd問。。。

OU開始申請頭幾日就報咗 我琴日24號in 正路就係第一批in

原來係第一批,good luck 巴打
Btw thanks

巴打我幫fd問。。。

原來係第一批,good luck 巴打
Btw thanks

我有offer架啦 希望你個fd都成功啦 一齊做同學
其實Ou 好d定BU CIE topup好d
唔知點揀
唔知點揀…
唔知點揀
唔知點揀…

我都想知EdU SF好啲定係BU CIE Top Up好啲
唔知點揀
唔知點揀…

edu sf 冇咁分化
可以apply second around住hall
( 唔知而家仲得唔得)
cie top up admin係cie搞
又係石門上堂 同本部連系冇咁大
純粹係從身份認同同埋u life方面討論
冇計到科目
唔知點揀
唔知點揀…

edu sf 冇咁分化
( 唔知而家仲得唔得)
冇計到科目

要ulife就EdU
唔知點揀
唔知點揀…

edu sf 冇咁分化
( 唔知而家仲得唔得)
冇計到科目

我想知「分化」意思係指乜???
BTW絲打你個名……M娘
唔知點揀
唔知點揀…

edu sf 冇咁分化
( 唔知而家仲得唔得)
冇計到科目

要ulife就EdU

CIE既campus life如何? 巴打清唔清楚?
得幾日時間準備,好驚

有無朋友可以講下, OU / CITYU SCOPE 個PUBLIC ADMIN 比較如何
唔知點揀
唔知點揀…

edu sf 冇咁分化
( 唔知而家仲得唔得)
冇計到科目

我想知「分化」意思係指乜???
BTW絲打你個名……M娘

好多人從來都冇/極少去本部
因為唔會去九龍塘上堂
石門亦有齊所有必需嘅設施
例如圖書館 體育館
有好多學校嘅活動都唔會喺石門搞或宣傳
覺得自己係cie學生>bu學生
例如石門canteen既問題都係由
cie student socitey而唔係由busu 作為學生代表去傾
cie學生冇論asso定sf 都可以參加本部嘅活動例如學會 u team
有D本部學生唔鐘意sf學生
因為sf同佢地share同一張cert
甚至係同一場畢業典禮

CIE既campus life如何? 巴打清唔清楚?

可以上自己科既莊
但連soc房都冇(ugc有)
返本部join下活動
summer exchange
參加校外比賽
海外實習
我記得嘅係咁多
想問下Cie icm 定 msc 好啲?
出路有咩唔同?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞