17-18學年TOP-UP, SF, 非八大專區1

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
唔該各位巴絲,我想問下,我2個星期前in完bu cie, 佢地今日打黎叫我upload ASSO official transcript。 但係我未畢業邊有official transcript比佢地
我應該點做

咁點解其他人又有?
唔該各位巴絲,我想問下,我2個星期前in完bu cie, 佢地今日打黎叫我upload ASSO official transcript。 但係我未畢業邊有official transcript比佢地
我應該點做

係得 bu cie咁多要求,其他學校我都係直接upload printed version 就得
我應該點做

有得買
我嗰間30蚊
我應該點做

有得買
我嗰間30蚊

咁都得 哈哈哈
OU Management 同 HSMC SCM 大家覺得邊個好啲?

我覺得ou好過HSMC

唔該你 咁我再諗下報唔報ou

HSMC你要睇邊科 scm黎講算搞得好 參加過公開比賽 攞過第一
OU除左nursing比較出名外 其他一般
有無人交左ou留位費

交咗 仲要係nursing 一個極貴價嘅水抱
希望有ugc收我 不過十成有九成都係ou
有冇巴絲報左Bachelor of Social Sciences (Honours) in Environment and Resources Management
有冇巴絲報左Bachelor of Social Sciences (Honours) in Environment and Resources Management

巴絲in左未?
點解cie in完咁耐乜野聲氣都無
我應該點做

係得 bu cie咁多要求,其他學校我都係直接upload printed version 就得

你咁既水平真係讀sf算啦
咪話我唔提你 official transcript係有得經學校print 就算未grad都可以print最latest既transcript
仲有就係poly都係要official transcript

巴絲in左未?
點解cie in完咁耐乜野聲氣都無

未in,報左冇幾耐,諗住用黎打底
in完成個幾星期個status仲係invited for interview
Cie in完幾耐到有offer?

一星期內
已有ugc offer,捐左$300比bu cie 祝大家好運 唔洗讀SF
in完成個幾星期個status仲係invited for interview

In咩科先?
有無人交左ou留位費

交咗 仲要係nursing 一個極貴價嘅水抱
希望有ugc收我 不過十成有九成都係ou

等左幾耐有通知?

in完之後即場等通知 我就等咗三個幾鐘
好多人等咗幾個鐘到最後得waiting list

In咩科先?

cie msc
有無人in過ou Accounting 小妹4月7號in 想知個流程係點 因為真係好想讀Accounting 求指教
啱啱先交cie applications
通常幾耐有得in?
已有ugc offer,捐左$300比bu cie 祝大家好運 唔洗讀SF

可以嘅話email cie講reject offer
咁你就會幫到其他巴打
bu cie psychology cgpa收幾多有無巴打知
Bu cie LCS 收幾多gpa到?
如果係外校生?

咁你就會幫到其他巴打

Sure 大家努力!
我gpa好低都有offer,完全係靠interview屌打
唔緊張已經贏一半 真心既

咁你就會幫到其他巴打

Sure 大家努力!
我gpa好低都有offer,完全係靠interview屌打
唔緊張已經贏一半 真心既

係咪cu?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞