[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

我就基本上ABX 全破(speed day 手殘)
Odin 都打到140k
Thanos 配Supergiant 都有120k

其實我就覺得破Uni hero ABX好重要
每星期多一粒6星物攻ISO 8 已經好唔同
Odin 係值得練(前題係全破WB同 SL)

odin 咩 obelisk, 洗唔洗加dmg%? 我arm arm 先6星

speed day 我用elsa lead 18.8k物攻, kate 17k 140% 塔, 分數85k 左右,超手殘

odin 我用 immune guard break+ 140% obelisk

我隻kate頭1分鐘打到36k分
不過成日手殘
成日打到2分幾就死
我隻kate 用左elsa lead 都係得15k攻
不過用緊200% obelisk

又要洗+% 真係好慘

就係囉kate 好難控
+200 真係好想玩下

我 kate 有 elsa 都係 15k 之嘛

唔好執著 200%, 首先要唔死
中雪怪已經唔頂得好多下, 後面殞石密左, 中雪怪會硬直, 會繼續食殞石先係死因.

immune to guard break 重要過 invincible / +damage

突破防守會好過迴避?

跟本係兩回事

所以我咪問kate用itgb係咪會好過用dodge囉

樓上quote錯左
估唔到Dasiy T2 buff 會過比teammate

不嬲都咁玩窩

T1個陣個S3 buff已經係咁用啦

不嬲都咁玩窩

我知
只係諗唔到新出嘅T2技 3 個buff 都一樣同S3 buff過到比隊友用
都叫做有少少升T2 價值
留名睇T3 MEGA TICKET 好貴

我就基本上ABX 全破(speed day 手殘)
Odin 都打到140k
Thanos 配Supergiant 都有120k

其實我就覺得破Uni hero ABX好重要
每星期多一粒6星物攻ISO 8 已經好唔同
Odin 係值得練(前題係全破WB同 SL)

odin 咩 obelisk, 洗唔洗加dmg%? 我arm arm 先6星

speed day 我用elsa lead 18.8k物攻, kate 17k 140% 塔, 分數85k 左右,超手殘

odin 我用 immune guard break+ 140% obelisk

不過成日手殘
成日打到2分幾就死

又要洗+% 真係好慘

就係囉kate 好難控
+200 真係好想玩下

中雪怪已經唔頂得好多下, 後面殞石密左, 中雪怪會硬直, 會繼續食殞石先係死因.

immune to guard break 重要過 invincible / +damage

唔係執著 係話佢有個200%好正遮
itgb 都唔係成日有丫嘛

2 星已經有

dodge 完全唔需要考慮,有係當 bonus

不過成日手殘
成日打到2分幾就死

又要洗+% 真係好慘

就係囉kate 好難控
+200 真係好想玩下

2 星已經有

用kate打極限都好小比雪怪打
多數都係食火球
唔用dodge用爆傷o唔ok

不嬲都咁玩窩

我知
只係諗唔到新出嘅T2技 3 個buff 都一樣同S3 buff過到比隊友用
都叫做有少少升T2 價值

Daisy其實練唔練得過?

呢隻好早就升爆哂全部技 (當時唔識玩, 見推介要有呢隻就升左)
但依家都只係配 無星 放S3

其實單打好唔好用?

不過成日手殘
成日打到2分幾就死

又要洗+% 真係好慘

就係囉kate 好難控
+200 真係好想玩下

2 星已經有

用kate打極限都好小比雪怪打
多數都係食火球
唔用dodge用爆傷o唔ok

出技次序可以參巧巴哈攻略
出技無問題既話, 中火球機會好細, 唔使成日走位
仍然會食殞石得幾個原因, 一係自己去左邊位無位走, 一係比雪怪推埋去硬食, 一係技出得太早或者太遲

我已經講左, 最重要既屬性係 ITGB, 無 ITGB, 除非你技術好好, 唔係你粒 obelisk 後面幾靚屬都幫唔到你.

然後先係增傷 ( increase damage xx% for 1 attack)

1 & 3 屬都有, 你仍然多到可以揀既話, 爆傷 > dodge
終於六星
幾時有5星券買
終於六星

儲夠料,差70場先召到
終於六星

儲夠料,差70場先召到

課金買隱藏券 + 水晶回場
終於六星

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到
終於六星

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MU6-ag4h5kDXW5ZNV-OVLTo-_dmA5keLh6uFPj4tFDc/htmlview#gid=715386305
From 公海
大約一億 thanos odin 同多馬冇一樣
終於六星

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MU6-ag4h5kDXW5ZNV-OVLTo-_dmA5keLh6uFPj4tFDc/htmlview#gid=715386305
From 公海

thanks
就咁升6紅星都要8000萬...我屌
d人d錢係邊撚到黎
終於六星

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果
終於六星

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果

Hea玩 好易億億聲
上撚晒岸 儲錢好易

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果

Hea玩 好易億億聲
上撚晒岸 儲錢好易

打組隊,盟戰同影域 每日升幾粒反物質就得

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果

Hea玩 好易億億聲
上撚晒岸 儲錢好易

我宜家升到3星我諗都係停一停儲下錢先
玩到出Dr. Strange 個陣就冇玩

而家想玩番

想問下而家有邊個隻強勢角係必升

而家想玩番

Dr. Strange
Carnage
Sharon Rogers
Ancient One
Bloodstone

而家想玩番

Dr. Strange
Carnage
Sharon Rogers
Ancient One
Bloodstone

重有 odin, dormamu

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果

Hea玩 好易億億聲
上撚晒岸 儲錢好易

你咁拎到多馬?

儲夠料,差70場先召到

升6紅星總共要幾錢到

From 公海

thanks
d人d錢係邊撚到黎

努力既成果

Hea玩 好易億億聲
上撚晒岸 儲錢好易

你咁快拎到多馬?
reddit 上有人話打無限ABX 已經去到超過600k

真係好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞