[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
首先你要t2先
星攻隊制服 廢到一個點
首先你要t2先

coulson t2唔難
https://youtu.be/_u_fkWsjbgE

Youtube 搵到T2 Agent Venom 片

一定會t2佢
女隊新制服好高傷
打pvp一流

一定會t2佢

咩裝先 咁癲嘅
換咗美隊女制服 好正 爽咗好多

終於有新卡
希望唔好又係韓國卡
Destroyer 7萬血不是夢
第一隻課金應該要太陽神定agent venom好?

終於有新卡
希望唔好又係韓國卡

3項固定屬都似係韓國卡

課金角
Carnage > Agent Venom>Kid Kaiju> Enchantress> Iron Heart = 太陽神

課金一定係T2 Carnage
又送T2

終於有新卡
希望唔好又係韓國卡

3項固定屬都似係韓國卡

3屬一定韓仔卡

終於有新卡
希望唔好又係韓國卡

三個固定屬

應該都係課金卡黎

個人排行

魅惑 > 屠殺 > 猛毒特工 > 鋼鐵心 = 太陽神 > 怪獸小子(除非要佢打速度極限)

個人排行

魅惑 > 屠殺 > 猛毒特工 > 鋼鐵心 = 太陽神 > 怪獸小子(除非要佢打速度極限)

魅惑係咪唔洗急住6紅 佢技隊長好似冇乜用
有興趣自加,冇要求個盟都唔夠人

巴打我申請咗
game 名:WaiGor Maldini

巴打 search唔到你個盟 佢話不存在
有興趣自加,冇要求個盟都唔夠人

巴打我申請咗
game 名:WaiGor Maldini

巴打 search唔到你個盟 佢話不存在

自膠 打錯字
屌冇左free energy recharge
叻媽寶做乜撚
星攻隊制服 廢到一個點

baby groot呢?考慮緊買唔買
叻媽寶做乜撚

有,係冇左個時間
叻媽寶做乜撚

有,係冇左個時間

Sor我激動左
Btw我愛叻媽寶
星攻隊制服 廢到一個點

baby groot呢?考慮緊買唔買

全部skin買曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞