[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實而家仲有冇必要升Black Widow? 好似好勁咁

BW t1 t2 都曾經好有用
t2 AM 都係曾經好用,但而家寧願升 AM 都重好過 BW

t2 AM 都係曾經好用,但而家寧願升 AM 都重好過 BW

吓BW 高傷又唔易死,有好特裝可以打ABX 喎
AM 除咗唔死之外冇咩特別
人生第一隻blackorder 啊 升咗佢先定先其他blackorder 先?

提返先
一隻black order 上6紅6星
要4400粒 BAM
1350粒CNS
3000粒生體
30M金幣
Thanos Odin Dormamu要求係上面2倍

BAM 同CNS 優先用係Dr strange上6星先
之後升Corvus 打EAB
之後就睇情况升
未破SL就升PM
破左就升咩都無所謂

咁其實Black Order 有冇升嘅次序?
仲有冇alliance有位 po上面好多都滿左
人生第一隻blackorder 啊 升咗佢先定先其他blackorder 先?

提返先
一隻black order 上6紅6星
要4400粒 BAM
1350粒CNS
3000粒生體
30M金幣
Thanos Odin Dormamu要求係上面2倍

BAM 同CNS 優先用係Dr strange上6星先
之後升Corvus 打EAB
之後就睇情况升
未破SL就升PM
破左就升咩都無所謂

咁其實Black Order 有冇升嘅次序?

掠鴉>暗夜/老窿>烏木>昊天>星駭

farming mode

April fool 玩啲咁嘅嘢

咁多位認為邊set(0-6) 最好?

吓BW 高傷又唔易死,有好特裝可以打ABX 喎
AM 除咗唔死之外冇咩特別

所以我話"曾經"
而家 abx 唔用佢啦窩

咁多位認為邊set(0-6) 最好?

劇情關刷邊隻好? 平時刷開coulson,iron fist, 黑x雷,bw
bw見上面話依家唔勁,想轉升第二隻
利申:玩左十日,得小美,月光,蛛絲,iron fist,屠殺
而家打timeline, 金幣1000以上既全部都有dormammu,打條毛咩
IronFist 買咗黑衫仲好冇買新衫? 有1710粒石 同埋有咩uniform 提議買? elsa monster unleash 要買hulk cho 嚟升 理唔理佢好?
劇情關刷邊隻好? 平時刷開coulson,iron fist, 黑x雷,bw
bw見上面話依家唔勁,想轉升第二隻
利申:玩左十日,得小美,月光,蛛絲,iron fist,屠殺

BW 雖然只係一般
不過新手都建議刷
因為打Corvus 最好有3隻ingore dodge
刷到嘅得BW, 13, mockingbird 同 DL
3隻較好嘅就songbird, 13同BW
所以BW 雖然其他用途少
不過依然有用

刷Story mode 就最好刷luke cage打SL
又可以配iron fist 打wB
黑豹我都建議刷
coulson就唔刷好過
IronFist 買咗黑衫仲好冇買新衫? 有1710粒石 同埋有咩uniform 提議買? elsa monster unleash 要買hulk cho 嚟升 理唔理佢好?

新衫就好勁
不過唔係咁多晶就用住黑衫先
我自己就每星期用緊白衫打SL

個人覺得好值得買:
Dr Octopus
Ghost Rider
Red Hulk
Silk
MoonKnight
Elsa
Iron Fist

uniform upgarde 就唔好浪費資源升

其實uniform 下個月兩周年有機會做625晶
所以唔急用就等下個月

角色未到6星就買左都無謂
而家打timeline, 金幣1000以上既全部都有dormammu,打條毛咩

揀啲無用無敵特裝既打

你如果未升月光, 不如直接買鐵拳新衫, IF abx 一般好用過月光
唔係就用住先

cho 唔買都得, 制服第一屬無乜用.

你仲未有多瑪咩?

timeline今個禮拜請小美都ban埋
每日自動十場算,完全無心機打

利申: 無多瑪

你仲未有多瑪咩?

叻媽為咗硬推多瑪暮 ban哂d勁人呢兩個禮拜 屌鳩佢

你仲未有多瑪咩?

唔想買隱藏券,而家個任務去到94/200,有排都未有dormammu
而家timeline輸到仆街

你仲未有多瑪咩?

多瑪暮用落好唔順手
6技會卡牆邊
3技成撚日飛走
2隻幽靈騎士又對火免疫
再加上個個都用5秒無敵
場場都打好耐

你仲未有多瑪咩?

多瑪暮用落好唔順手
6技會卡牆邊
3技成撚日飛走
2隻幽靈騎士又對火免疫
再加上個個都用5秒無敵
場場都打好耐

sosad...我仲諗住升佢先...之後先升奧丁
想請教下宇宙角依家升咩好?

依家升咗Loki, 升緊black bolt 同羅南,hell storm 都6紅

有冇邊隻好推介?
呢排冇咩更新

你仲未有多瑪咩?

唔想買隱藏券,而家個任務去到94/200,有排都未有dormammu
而家timeline輸到仆街

用住MK先
我用MK 都勉強過到Dormammu

依個星期timeline真係好難過
搞到我要買hidden ticket 開Dormamnu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞