[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
日日升多馬冇 產已破
原來 alliance store lv 3
個20 bio selector 無限期
可以儲嚟開新角

之前又話唔抵屌?
可以儲嚟開新角

之前又話唔抵屌?

1.1 M 買 20粒 bio 其實就唔多抵
不過反正每日都捐1M
有 alliance token 咪換bio selector 囉
希望係勁既速or近角
可以儲嚟開新角

之前又話唔抵屌?

1.1 M 買 20粒 bio 其實就唔多抵
不過反正每日都捐1M
有 alliance token 咪換bio selector 囉

單純以1.1M 去同20粒BIO 計就真係唔抵既

但其實個1.1M你唔買bio,隨時都洗ISO set 洗鬼左
與其咁不如用黎換一d 平時難儲既角色,快快手full左角色池都唔錯
邊個升4星最好?

月光 黃衫有次元 鐵拳有劇情 MK44可以用幣換

咁希芺? 佢有冇用? 同埋mk44 用咩token?

推番過嚟先

SIF有制服先值得升好似

升希芙不如升黑豹

我都係覺得 sif 勁 D

想以極盟為目標 鴨胸 女鷹眼都差錢就上6星同t2
跟手升唔升奧丁好 定升其他有用角
可以儲嚟開新角

玩差唔多一年, 未儲過 bio

睇你 SL 破左未, wb 有無 35 場, 同埋盟有邊 D 重係苦手

睇你 SL 破左未, wb 有無 35 場, 同埋盟有邊 D 重係苦手

3隻食人角 thanos odin同dormammu
最廢就係odin

最廢就係odin

最平都係佢喎

最廢就係odin

最平都係佢喎

有分平唔平既咩

最廢就係odin

最平都係佢喎

三隻一樣價

最廢就係odin

odin 升到4* 先出dormammu sosad
arm arm 傾盡身家上6/6 佢老尾
(corvus 同bd 都未升)

升odin 不如升thanos 或
兩隻bo 或
一隻bo 加兩隻t2或
升其他t2角
其升native t2 食生體升裝會吃力,尤其本身pool 少人

最廢就係odin

兩隻bo 或
一隻bo 加兩隻t2或
升其他t2角
其升native t2 食生體升裝會吃力,尤其本身pool 少人

因為我想拎嚟打極盟

最廢就係odin

要比呢三隻,最廢係 thanos 窩
低手問問,我未打過影域,想問下係咪個個星期一樣?有冇咩陣易過到?

最近有個70 lv 泡菜 add 我
點知係 VIP 20

有無盟名?

點知係 VIP 20

有無盟名?

盟名都係泡菜文
想要高VIP fd
就去allinace tournament 到逐個盟入去add

點知係 VIP 20

有無盟名?

盟名都係泡菜文
想要高VIP fd
就去allinace tournament 到逐個盟入去add

只為 V15 fd 我都夠, 只係想要 V20 fd
低手問問,我未打過影域,想問下係咪個個星期一樣?有冇咩陣易過到?

影域所有關卡
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UtevK3VcFTwgtmm3kTnfpLOC1z2QEiXpiSXZ0VXmJ5s/htmlview

影域攻略
https://m.gamer.com.tw/forum/treasure.php?bsn=28318&sn=15&isa=0

點知係 VIP 20

有無盟名?

盟名都係泡菜文
想要高VIP fd

泡菜呢個星期得一隊入 tournament

最廢就係odin

兩隻bo 或
一隻bo 加兩隻t2或
升其他t2角

因為我想拎嚟打極盟

咁就唔知,abx 我都打得好hea,手又殘殘地

abx uni villians 我好似係thanos ebony sugi
仲要係久唔久先過100k
uni heroes 直情未試過,好似clea 去到900k 咁上下

如果要打影域,應該要操起咩角色?
新update, Deathlok 變無敵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞