[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁多新制服 那有晶

留返晶all in 下個月GOTG 制服

真係可以搭埋心水等3.0 update

果幾套新制服都想買
怪獸小子好似麻麻

用過先知 假假地都月卡角

鋼鐵心咁都唔升啦

第一個月卡速角
希望盟戰可以過150k啦

不過我都算係咁 佢隻隻月卡 我都t2哂
新GR 係速?宇宙?
今次個更新時間咁怪既

有乜所謂

有呀,冇左hottime

今晚要23:00前訓覺, 逼住要cut次元特殊其中一項

巴打 我係fb見到一模一樣嘅留言
新GR 係速?宇宙?

宇宙
新GR 係速?宇宙?

宇宙

又多隻GHOST RIDER打宇宙接力
新GR 係速?宇宙?

緊係Universal 好多滯空技 唔知會唔會好過制服版ghost rider

制服系統可當T2.5看待
升到英雄等級,生體等同升一隻角色上6黃
其實我覺得制服系統可以改善
同埋本身多重制服果d有唔同方向發展都仲接受到
就好似ultron咁3套對應唔同屬性(唔理ulrton係咪勁先)
但係往往最伏既就係部分制服新一套打倒上一套(iron man,血石)
同埋另一樣,就係黃衫俠我個人中意電影版果個造型但為佐更強我要捨棄,換上制服
有冇香港盟可以收留我 20隻t2 53隻6星6紅 會日日打盟
岩岩dl 左玩左陣 想問d 六星券換咩好 係咪砌隊洛基 奇異博士同小美先就ok

香港盟收人,內有台灣玩家,歡迎加入
屌,叻媽唔聲唔聲將An機買月卡個價加到同iOS一樣

本身諗住出Kid Kaiju 就課下月卡,但依家由$68 變到 $78 就唔知點解唔多想課
屌,叻媽唔聲唔聲將An機買月卡個價加到同iOS一樣

本身諗住出Kid Kaiju 就課下月卡,但依家由$68 變到 $78 就唔知點解唔多想課

叻媽係官壇話係利率問題所以加價
岩岩dl 左玩左陣 想問d 六星券換咩好 係咪砌隊洛基 奇異博士同小美先就ok

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=11147&bpage=1&top=7&ltype=&keyword=

香港盟收人,內有台灣玩家,歡迎加入

轉頭更新完 我退左依家個盟 24小時後入你到得嗎

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=11147&bpage=1&top=7&ltype=&keyword=

thx bro
仲有一張T2卷 升邊個好?
個人心水係水晶
角式池
個人心水係水晶
角式池

唔建議用T2卷升有得刷既角色 課長另計
個人心水係水晶
角式池

我唔係課長
d金留返升wb奥丁多瑪果d
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?
個人心水係水晶
角式池

改制後特關角升得慢好多, 以前4星期搞掂一隻上6星, 而家要6-7星期
唔建議用T2卷升有得刷既角色 課長另計[/quote]
改制後特關角升得慢好多, 以前4星期搞掂一隻上6星, 而家要6-7星期[/quote]
好在有SL 儲生體都好快

改制後特關角升得慢好多, 以前4星期搞掂一隻上6星, 而家要6-7星期[/quote]
好在有SL 儲生體都好快[/quote]
有愛就升 比我會升左黃蜂女先

改制後特關角升得慢好多, 以前4星期搞掂一隻上6星, 而家要6-7星期

好在有SL 儲生體都好快[/quote]
有愛就升 比我會升左黃蜂女先[/quote]
等下今次更新先
個人心水係水晶
角式池

我唔係課長
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2
t2 卷用黎升有用既角色 (打 wb, ab, abx, shadowland 後期關卡)

有得刷既角色唔用 t2 卷, 呢個觀念真係錯.
t2 卷留晒響度諗住刷到 t2, 然後卡關既話, 諗下邊種浪費 D 呢?

其實課長先會有資源唔用 t2 卷升角色

BAM chaos stone 其實留黎升 wb 好難有多
個人心水係水晶
角式池

我唔係課長
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2
t2 卷用黎升有用既角色 (打 wb, ab, abx, shadowland 後期關卡)

有得刷既角色唔用 t2 卷, 呢個觀念真係錯.
t2 卷留晒響度諗住刷到 t2, 然後卡關既話, 諗下邊種浪費 D 呢?

其實課長先會有資源唔用 t2 卷升角色

BAM chaos stone 其實留黎升 wb 好難有多

留意張圖, 果位巴打係零課玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞