[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
鐵拳新衫3技同本身忽防數值會唔會overlap?
如果自身忽防已經50
咁招3技仲有冇用

我知對好多人黎講唔算難, 不過, 我自己終於 300 萬達成
我知對好多人黎講唔算難, 不過, 我自己終於 300 萬達成

打極都220萬左右
估唔到送30張Hidden ticket

因為聯盟商店bio 改做得返7日時限

因為聯盟商店bio 改做得返7日時限

點解咁賤格

StarWarrior招生
唔會踢人
唔chur
得閒打下盟戰
自動加入
今日打烏木邪心用T2松鼠女
竟然靠神走位solo左 用剩最後一滴血
新手一問 玩左7日 有小美 蛛絲女 雷神 iron fist

6星卷換hell storm 月光騎士 定係 yellow jacket?
新手一問 玩左7日 有小美 蛛絲女 雷神 iron fist

6星卷換hell storm 月光騎士 定係 yellow jacket?

Hell storm 同 YJ 都有得farm
揀moonknight 好過

唔該哂巴打

唔該哂巴打

月光 t2 先有用, 6 星係廢既, 考慮下升唔升住

你無 universal (雷神廢既, 我當睇唔到)
我覺得可以升 new ghost rider(robbie reyes) / clea / loki
新ghost rider 已經全20裝 洗唔洗t2? 分別大唔大
新ghost rider 已經全20裝 洗唔洗t2? 分別大唔大

唔t輸出太低
真心想知點解咁多人撑Synergy

未有極限盟戰嘅時期佢地長駐全服第一盟

但睇咗咁多次聯盟錦標佢哋都未勁過 最勁應該係韓仔,dream,NickFury,Wanted S新冒起

果時, 尤其中後期, 大家都破到盟戰, 只係鬥耐性

果時, 尤其中後期, 大家都破到盟戰, 只係鬥耐性

而家比既係關係, 大家鬥將 D 課得勁, 技術又好既玩家 group 埋一齊
其實Alliance Battle 係咪打過10mins 就過到 定要過分數?
其實Alliance Battle 係咪打過10mins 就過到 定要過分數?

normal alliance battle 係過分數
唔過分數 唔會開extreme allainace battle
Black Panther White Tiger Block Blot 同IronFist 洗唔洗升t2? 最好攞嚟打Shadowland 同埋想知依四隻邊隻打shadowland定WorldBoss
Black Panther White Tiger Block Blot 同IronFist 洗唔洗升t2? 最好攞嚟打Shadowland 同埋想知依四隻邊隻打shadowland定WorldBoss

Blackbolt要t2先有無敵 所以係你四隻入面最需要t2, ironfist 買新制服已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞