[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

想問下若果打影城嘅話 有邊幾隻應該升

而家月卡升緊血蜘蛛 刷緊iron fist 黑豹 同black bolt
希望下次出Colleen Wing
Black Panther White Tiger Block Blot 同IronFist 洗唔洗升t2? 最好攞嚟打Shadowland 同埋想知依四隻邊隻打shadowland定WorldBoss

IF 要, white tiger 唔使
其次升 BB 都算好用, BP 個人覺得 soso
Black Panther White Tiger Block Blot 同IronFist 洗唔洗升t2? 最好攞嚟打Shadowland 同埋想知依四隻邊隻打shadowland定WorldBoss

IF 要, white tiger 唔使
其次升 BB 都算好用, BP 個人覺得 soso

T2 IF 用上氣隊長搭多隻T2 DD 冇幫手過咗手套,件新衫救咗佢好多
好似冇咩更新
隻多瑪X用咩特裝比較好
隻多瑪X用咩特裝比較好

無敵+修復
好似冇咩更新

等3週年
人生第一隻blackorder 啊 升咗佢先定先其他blackorder 先?
人生第一隻blackorder 啊 升咗佢先定先其他blackorder 先?

提返先
一隻black order 上6紅6星
要4400粒 BAM
1350粒CNS
3000粒生體
30M金幣
Thanos Odin Dormamu要求係上面2倍

BAM 同CNS 優先用係Dr strange上6星先
之後升Corvus 打EAB
之後就睇情况升
未破SL就升PM
破左就升咩都無所謂
想問速度角,除了bloodstone,女鷹眼同am 仲升邊隻好?
想問速度角,除了bloodstone,女鷹眼同am 仲升邊隻好?

唔好升AM
轉升蛛絲啦

唔好升AM
轉升蛛絲啦

Am 升咗了,蜘絲升完打咩好?
好似冇咩更新

等3週年

幾時? 月尾就星攻隊 中間唔會咩都冇掛
好似冇咩更新

等3週年

下個月兩年,睇下佢會唔會出t3?

唔好升AM
轉升蛛絲啦

你升左既意思係 t2?
gwenpool ok
好似冇咩更新

等3週年

等緊 babygroot
好似冇咩更新

等3週年

等緊 babygroot

Gamora 可唔可以再出制服變勁啲

唔好升AM
轉升蛛絲啦

你升左既意思係 t2?
gwenpool ok

係,t2了

升gwenpool 好?
其實而家仲有冇必要升Black Widow? 好似好勁咁

佢只係新手向角色

佢只係新手向角色

我直接skip左佢
連T2黎打影域既打算都無

佢只係新手向角色

我直接skip左佢

我將佢全20裝, 要壯大打影域個pool

佢只係新手向角色

我直接skip左佢

我將佢全20裝, 要壯大打影域個pool

有全20左佢好耐
但又唔想浪費張T2券

留俾地獄火 / 新GR 好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞