[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知幾時更新呢,仲有幾日就5月啦喎,唔會星期六先更新咁搞笑呀?

應該星期3,聽日出notes

如果星期3, 又晏晝先更新

聽日出多個teaser 機會大啲
teaser 3有一句
「stay tuned for more teaser『s 』coning soon」
應該總共有5個teaser

而且limited sales 27號晚完
周年更新肯定有limited sales event

所以好大機會28號下午更新

P.S. 上年周年更新都係28號
唔知幾時更新呢,仲有幾日就5月啦喎,唔會星期六先更新咁搞笑呀?

唔撞hot time就冇所謂

我諗應該都係1點am-9am個D時間
通常跟電影時間更新 27更 掛
等更新等到頸都長
新download content咁大仲以為有野更新,點知我個桔
其實羅比,女鷹眼呢啲無免傷嘅點打手套?

高手先用黎打手套
儲左2千幾體 但神盾等級就升 會唔會無哂?
有冇30lv 盟收人?
而家個盟得幾個人玩同打盟戰,好冇引
有興趣自加,冇要求個盟都唔夠人
儲左2千幾體 但神盾等級就升 會唔會無哂?

唔會

唔知真定假

聽日出多個teaser 機會大啲
teaser 3有一句
「stay tuned for more teaser『s 』coning soon」
應該總共有5個teaser

而且limited sales 27號晚完
周年更新肯定有limited sales event

所以好大機會28號下午更新

P.S. 上年周年更新都係28號

我果300bios同sl bios儲住無用

唔知真定假

唔似係skin

唔知真定假

唔似係skin

依家Agent Venom係咁嘅樣? 仲以為係Destroyer
更新未呀 屌你
個頭真係destroyer咁款

唔知真定假

唔似係skin

依家Agent Venom係咁嘅樣? 仲以為係Destroyer

更新未呀 屌你

冇哂聲氣
更新未呀 屌你

冇哂聲氣

唔知真定假

唔似係skin

頭先search咗下,應該係跟Venom: Space Knight造形
真係咩消息都冇 究竟想點

下星期囉好出奇咩
戲都未上

下星期囉好出奇咩
戲都未上

4月30唔係2周年咩? 2周年更新都冇聲冇氣

下星期囉好出奇咩
戲都未上

咁應該同電影上映同一日更新
佢是咪以後有MCU電影上映, 都會嗰一兩日更新?

下星期囉好出奇咩
戲都未上

一路鬧一路玩一路等佢po更新預告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞