[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無人試用左新角色?
我見依家仲未有Kid Kaiji 係文章,唔知好唔好用
頭先玩組隊遊戲 用Dr. Strange 出完五技出二技秒左隻嘢 我就100% 其他人就0%
想問是咪中bug?定係有咁嘅可能?
依家好撚驚比人ban

利申: Dr. stange全+17 技全4lv
有無人試用左新角色?

騎龍果招技我以為自己玩緊白貓咁
有無人試用左新角色?

騎龍果招技我以為自己玩緊白貓咁

好似伏味濃
仲有一張T2卷 升邊個好?
個人心水係水晶
角式池

唔建議用T2卷升有得刷既角色 課長另計

我唔係課長
d金留返升wb奥丁多瑪果d
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2
t2 卷用黎升有用既角色 (打 wb, ab, abx, shadowland 後期關卡)

有得刷既角色唔用 t2 卷, 呢個觀念真係錯.
t2 卷留晒響度諗住刷到 t2, 然後卡關既話, 諗下邊種浪費 D 呢?

其實課長先會有資源唔用 t2 卷升角色

BAM chaos stone 其實留黎升 wb 好難有多

留意張圖, 果位巴打係零課玩家

零課都係咁玩, 資源只會更有限
個人心水係水晶
角式池

我唔係課長
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2
t2 卷用黎升有用既角色 (打 wb, ab, abx, shadowland 後期關卡)

t2 卷留晒響度諗住刷到 t2, 然後卡關既話, 諗下邊種浪費 D 呢?

留意張圖, 果位巴打係零課玩家

零課都係咁玩, 資源只會更有限

更加唔應該 t2 閒角
另外, 零課唔代表升唔到 wb
女鷹眼好唔好用?

有愛就升 比我會升左黃蜂女先
無愛架 最緊要實用我就升
個人心水係水晶

我唔係課長
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2

我所謂既閒角既意思係D大路好用同幫到打SL果D
你啱呀我D金同石全部留哂比WB
根本無石用黎升閒角 先用T2卷升

Wasp真係好好用 消除狀態
女鷹眼好唔好用?

好用,T1好食控制
T2穩陣啲
無課, hea 玩左約一年, 最近半年無打 wb, 有打足應該升完 odin / thanos
shadowland 無打, 應該求其都打到 15 層

唔應該 t2 o既有: loki / mk43

女鷹眼好唔好用?

好用,T1好食控制
T2穩陣啲

我諗緊六星女鷹眼定blackbolt好
女鷹眼好唔好用?

好用,T1好食控制
T2穩陣啲

女鷹for sure, 宇宙type好多選擇甚至勁過blackbolt
Iron Fist新果套制服值唔值得買

有舊既話, 睇財力啦, 雖然勁好多, 但係原本都夠用

最大問題係, 估計取代唔到月光打 abx 既位置

新制服咁屈抵買
有sharon rogers招3* 蓄傷害
1 技有無敵
6 技仲要I frame
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

利申:屌佢老母我升爆左舊制服
好多人all in new Ghost Rider
好多人all in new Ghost Rider

不過係幾勁既

新制服咁屈抵買
1 技有無敵
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

制服真係無止境既坑
一件勁過一件 雖然呢件個樣都好睇D

新制服咁屈抵買
1 技有無敵
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

上一套衫唯一敗筆係6技,今次呢件可以話係最完美既一件 利申買左
買咩制服好 因為GOTG 除咗groot 冇升其他 留石定買uniform ironfist 已有黑衫
女鷹眼好唔好用?

好用,T1好食控制
T2穩陣啲

女鷹for sure, 宇宙type好多選擇甚至勁過blackbolt

thx

Wasp真係好好用 消除狀態

TL都好多人用 但佢輸出高唔高?
會唔會好似MK果D...打SL有時唔夠高攻
可能我卡片廢....
無課, hea 玩左約一年, 最近半年無打 wb, 有打足應該升完 odin / thanos
shadowland 無打, 應該求其都打到 15 層

唔應該 t2 o既有: loki / mk43

WB做咩唔打? 想棄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞