[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
reddit 有人用左6k 水晶都抽唔到新card

大家真係唔好期望抽到新card

咁都係用d token換T2券算

上撚左岸唔使t2卷
拎去抽卡好過
有剩先最後一日再用水補

上撚左岸唔使t2卷
拎去抽卡好過
有剩先最後一日再用水補

張卡又唔係真係咁勁
唔捨得用水晶抽
有冇人抽卡
代幣250晶唔係得20粒?
岩岩買完多左50粒
有人18000水晶60抽都唔出 好驚
代幣250晶唔係得20粒?
岩岩買完多左50粒

顯示錯誤

上撚左岸唔使t2卷
拎去抽卡好過
有剩先最後一日再用水補

t2卷仲有幾張係度未用
抽到新卡

上撚左岸唔使t2卷
拎去抽卡好過
有剩先最後一日再用水補

一樣諗法

如果card set個ignore defence得8%係咪食得屎
如果card set個ignore defence得8%係咪食得屎

YES

YES

我個情況係咁,overall睇落唔太差,係忽防特別低。但我又唔知點拉返高,依家個Card CD+4裝全洗CD可以啱啱上到36%,所以我唔太敢郁loki同美隊果張。

得starlord果張有ignore defence,就咁睇應該點執好
有需要我再逐張up上黎,希望各位巴打幫幫眼。

YES

我個情況係咁,overall睇落唔太差,係忽防特別低。但我又唔知點拉返高,依家個Card CD+4裝全洗CD可以啱啱上到36%,所以我唔太敢郁loki同美隊果張。

得starlord果張有ignore defence,就咁睇應該點執好

唔敢郁咪繼續刷繼續升,升到再有靚屬就REPLACE
我而家都係咁,好漫長

YES

唔敢郁咪繼續刷繼續升,升到再有靚屬就REPLACE
我而家都係咁,好漫長

最好20%up la
諗緊買redhulk skin好定baby groot好
無得both
無得both

睇下你爭力量英定速度英
個人推介baby groot,又打得又睇得
無得both

咁問你個問題先, 你買黎為乜野?
仆街買左300活動幣抽卡點知抽兩野又抽中左
無得both

睇下你爭力量英定速度英
個人推介baby groot,又打得又睇得

女朋友話可愛 逼我買baby groot
點知咁撚勁
想問下宜家啲特殊裝備係咪得高塔有用?

其他可以賣哂佢?

同埋卡片果度左上角數字6係咪最勁

用果啲1星升到6星就可以?

回鍋好多新野
仆街買左300活動幣抽卡點知抽兩野又抽中左

張三屬卡感覺上真係咁值得抽咩

其他可以賣哂佢?

如果舊特殊裝備數值靚(e.g. Crti 50%, Recovery 100%, etc.)可以用住先

可以等到有高塔先

否則主要都係用高塔

高塔係睇第一項有冇用先決定升唔升

因為特殊裝備第一項係固定

特殊裝備唔洗賣

用1,2星特殊裝備 比3,4,5星特殊裝備升階

回鍋好多新野

卡片首要做到Skill Cooldown-30 %

之後先理輸出

睇左依兩篇先

有唔明先再問

特殊裝備
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=19&sn=203&lorder=3&ptitle=%E3%80%8E%E8%8B%B1%E9%9B%84%E8%A3%9D%E5%82%99%E3%80%8F%E4%BD%9C%E7%82%BA%E8%8B%B1%E9%9B%84%E9%9C%80%E8%A6%81%E5%BC%B7%E5%A4%A7%E7%9A%84%E8%A3%9D%E5%82%99%E6%94%AF%E6%8F%B4

卡片
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=80&sn=255&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E6%BC%AB%E7%95%AB%E5%8D%A1%E7%89%87%E3%80%8F%E5%8D%87%E7%B4%9A%E5%8D%A1%E7%89%87%E5%BC%B7%E5%8C%96%E9%9A%8A%E4%BC%8D

其他可以賣哂佢?

如果舊特殊裝備數值靚(e.g. Crti 50%, Recovery 100%, etc.)可以用住先

可以等到有高塔先

否則主要都係用高塔

高塔係睇第一項有冇用先決定升唔升

因為特殊裝備第一項係固定

特殊裝備唔洗賣

用1,2星特殊裝備 比3,4,5星特殊裝備升階

回鍋好多新野

卡片首要做到Skill Cooldown-30 %

之後先理輸出

睇左依兩篇先

有唔明先再問

特殊裝備
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=19&sn=203&lorder=3&ptitle=%E3%80%8E%E8%8B%B1%E9%9B%84%E8%A3%9D%E5%82%99%E3%80%8F%E4%BD%9C%E7%82%BA%E8%8B%B1%E9%9B%84%E9%9C%80%E8%A6%81%E5%BC%B7%E5%A4%A7%E7%9A%84%E8%A3%9D%E5%82%99%E6%94%AF%E6%8F%B4

卡片
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=80&sn=255&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E6%BC%AB%E7%95%AB%E5%8D%A1%E7%89%87%E3%80%8F%E5%8D%87%E7%B4%9A%E5%8D%A1%E7%89%87%E5%BC%B7%E5%8C%96%E9%9A%8A%E4%BC%8D

唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞