[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

呢幾隻邊隻用券去T2既優先度高d?
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

頭4隻一定唔會用t2卷升咁哂料
撒旦娜就ok,中層一定無問題,控得好高層都唔係問題
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

頭4隻一定唔會用t2卷升咁哂料
撒旦娜就ok,中層一定無問題,控得好高層都唔係問題

撒旦娜 T2 技能唔突出
加上佢拎生體個量 同 黑豹 其實差唔多
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

人數未夠cover中層既變化
搞到尾層都唔夠穩
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

搞到尾層都唔夠穩

應該夠WOR
我T2都同你差唔多數目, 呢3個星期打都夠做, 冇乜特別留意點留英雄都夠做, 最尾仲有淨幾隻咁
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

搞到尾層都唔夠穩

應該夠WOR
我T2都同你差唔多數目, 呢3個星期打都夠做, 冇乜特別留意點留英雄都夠做, 最尾仲有淨幾隻咁

可能我1-8 層用得唔夠多T1
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

搞到尾層都唔夠穩

應該夠WOR

我就set 個 target
15關之前唔用 T2 過

我記得破25層個陣都係得
7隻 T2 + 4隻 WB已經過到25層
黑寡婦
蜘蛛俠
黑豹
Ghost Rider
撒旦娜

你有無咩目標先

影域中層可以穩定d

全部都唔值T2 wo
T2左鐵掌未

鐵掌

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

搞到尾層都唔夠穩

應該夠WOR

我就set 個 target
15關之前唔用 T2 過

我記得破25層個陣都係得
7隻 T2 + 4隻 WB已經過到25層

4隻WB
我好似就1-12層都好少用T2, 打後果D冇乜心機就用T2打算, 求穩陣
SL係咪用6紅60lv 嘅角都打到? 點解我隻hyperion廢到紙紮咁嘅?
SL係咪用6紅60lv 嘅角都打到? 點解我隻hyperion廢到紙紮咁嘅?

太陽神未T2係垃圾
打SL最緊要夠Manpower, 我而家升緊一批角上全20裝

太陽神T1都夠打頭十層架 SOLO就難D, 但揀多隻同佢輪換打一層唔成問題, 我用黎打男性接力/宇宙接力都得

太陽神T1都夠打頭十層架 SOLO就難D, 但揀多隻同佢輪換打一層唔成問題, 我用黎打男性接力/宇宙接力都得

T2 Hyperion 我每星期都用
打最煩嘅Iron fist
真係無邊幾隻可以單過 iron fist 個關

我用番IRON FIST打IRON FIST

要用好多時間

要用好多時間

OK WOR暫時都冇乜問題
我係T2 IRON FIST黎

要用好多時間

我 Iron fist 留male hero relay
反正成日都要打male hero relay

要用好多時間

我 Iron fist 留male hero relay
反正成日都要打male hero relay

YES我有陣時都係

要用好多時間

我用黎打20關鷹眼感覺都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞