[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仆街買左300活動幣抽卡點知抽兩野又抽中左

張三屬卡感覺上真係咁值得抽咩

其實我本身D卡片都洗到咁上下
只係屎忽痕想抽, 話哂都三屬...抽左先算
想問下活動張卡係咪機率性抽到?
想問下其實啲技洗唔洗升到6?
好撚貴
想問下其實啲技洗唔洗升到6?
好撚貴

睇下係邊D
如果係分身果D技我會升爆
你升左既話D分身既能力會升, 姐係8X%->1XX%咁
仲有果D升左會加屬性% / 阻擋次數(姐係個盾擋多幾下)既我都會升爆

見有人用13000水晶都抽唔到
真心有d 卻步

真心有d 卻步

係, 我都好好彩所以
小心落坑

真心有d 卻步

係, 我都好好彩所以
小心落坑

如果佢首三層係 所攻、攻速、忽防
我一定點都狗衝既
依家真係一般般,仲要焗住用水晶抽

本身卡片都夠打爆影域,係極限盟戰上未係好夠力
但用舊卡慢慢刷都應該得既

真心有d 卻步

係, 我都好好彩所以
小心落坑

我一定點都狗衝既

係, 其他易拎既卡片固定屬起碼都有忽防 / 冷卻, 所以會好洗D
T2 已經冇乜想升暫時

抽卡又驚唔中

點算呢
T2 已經冇乜想升暫時

抽卡又驚唔中

點算呢

All in nebula and drax😉

真心有d 卻步

係, 我都好好彩所以
小心落坑

我一定點都狗衝既

係, 其他易拎既卡片固定屬起碼都有忽防 / 冷卻, 所以會好洗D

都係留黎換T2券算

話就話T2角色夠用,但以全培養為目標既,拎多幾張券都好既
試撚左岸就抽番張無壞
還掂都已經無乜野玩
得700 幾石 買咩uniform 好? 都仲係想打Shadowland.
想買
羅南(未上6星)
iron fist Netflix (上咗t2 但有黑衫)
ant man civil war(5星only)
moon knight 白衫(直頭未發育)
black panther(上咗6星 但iso 嗰啲未搞)
black bolt (是但一件 上咗6星 iso 嗰啲都係未搞)
求救! 總之對打shadowland 最有幫助就買嗰件
順便問埋小美uniform可以升但要買 punisher noir 嗰件 洗唔洗理?
得700 幾石 買咩uniform 好? 都仲係想打Shadowland.
想買
羅南(未上6星)
black bolt (是但一件 上咗6星 iso 嗰啲都係未搞)
順便問埋小美uniform可以升但要買 punisher noir 嗰件 洗唔洗理?

上面幾件得羅南嗰件買左對打影域有用
其它角色買唔買制服都夠打

至於升制服依家唔一定要有另外一件先升得
不過有埋會多左d 附加數值
想買
羅南(未上6星)

制服升級唔好理住
去打到World Boss Ultimate 先有用
搞掂WB normal 同SL 先理

其實就咁睇你現有制服
Elsa SR DS 都有就已經好夠

真係最值得買係Ronan
不過就算6星
都要有技巧打先過到
因為Ronan 制服要屈角落頭打 要啲技巧
不過熟左屈角落頭就好輕鬆

打SL 係睇你嘅6星數量同特裝
特裝有無敵已經好好打
例如T2MoonKnight 無特裝 已經廢左一半
比起制服 MoonKnight 更要一個靚嘅特裝

其實制服特價個個月都有一次
你睇下你係就快6星定下個月先練到6星再決定需唔需要買制服

月卡拎左3日女巫升到3星再卷到6星
之後換邊隻好?
venom agent iron heart carnage?仲有冇其他係勁既
之後換邊隻好?
venom agent iron heart carnage?仲有冇其他係勁既

你係新手剛開始玩定點?

會一直課既
可以先召喚哂6隻
然後等買2600包去升6星

千祈唔好每日20粒咁攞用黎升星
之後換邊隻好?

唔係喎....印象中你好似係回鍋玩家

你用哂兩周年送個set 2,3,4,5,6星券?
T2 已經冇乜想升暫時

抽卡又驚唔中

點算呢

咪出左新個佔領, 比你乜角都有機會用番
呢排入game都經常要下載更新,係咪正常
之後換邊隻好?

唔係喎....印象中你好似係回鍋玩家

你用哂兩周年送個set 2,3,4,5,6星券?

4,5,6用左係女巫
2,3用左係史詩任務果隻4星野
如果開哂D月卡角升邊隻先?
岩岩買左shop既高6卷
想買
羅南(未上6星)

制服升級唔好理住
去打到World Boss Ultimate 先有用
搞掂WB normal 同SL 先理

其實就咁睇你現有制服
Elsa SR DS 都有就已經好夠

真係最值得買係Ronan
不過就算6星
都要有技巧打先過到
因為Ronan 制服要屈角落頭打 要啲技巧
不過熟左屈角落頭就好輕鬆

打SL 係睇你嘅6星數量同特裝
特裝有無敵已經好好打
例如T2MoonKnight 無特裝 已經廢左一半
比起制服 MoonKnight 更要一個靚嘅特裝

其實制服特價個個月都有一次
你睇下你係就快6星定下個月先練到6星再決定需唔需要買制服

咁升唔升好 同埋屈角落頭即係點 有冇片
想買
羅南(未上6星)

咁再問埋la 如果而家升咗但冇punisher noir 但之後買番有冇嗰個附加數值
想買
羅南(未上6星)

咁再問埋la 如果而家升咗但冇punisher noir 但之後買番有冇嗰個附加數值

1. 唔建議升制服

小美本身已經過到SL WB
升制服對進度無好處
升制服要gold 要bio
不如用嚟升其他角
破左SL WB先算

2. 之後買番有個附加數值
要打WBU之後先理制服升級

3. 屈角落頭
From Youtube
https://youtu.be/WvzijetdT_U
https://youtu.be/Y7OJGMbIBvU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞