[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌係咪想白底上綠底上藍底上紅底再上橙底呀屌你

咁都聯想到

咁都聯想到

諗起跑online
唔出adam warlock, ego
出個whiplash
好撚傷心,等我仲儲左20k BAM
唔出adam warlock, ego
出個whiplash
好撚傷心,等我仲儲左20k BAM

我升Whiplash做工具人
個更新好廢
升曬新英第二日就回復返平時咁悶
個更新好廢

有邊次更新唔係?
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去

鬼叫中意marvel 角色
我個盟已經搶贏晒成幅地圖
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去

會唔會有幾會出xmen呢

你個盟係咪我個盟? 復仇者?

香港既?

香港既?

香港既?

個盟得20個人活躍咋,尋日timeline合共打得199次
https://youtu.be/UzINh793IC8

Agent Venom 真係好癲
如果我用月卡開左agent venom
再拎所有升星劵升佢做六星
個29日生體仲夠唔夠t2佢?

除非你係地獄黑仔王,唔係就多數夠

4裝由15升20大約要 350~400粒
https://youtu.be/UzINh793IC8

Agent Venom 真係好癲

特裝應該裝突免定陷阱免疫好?
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去

呢次更新又真係無咁勁,有少少辜負左3.0呢個大名,個震撼性仲細過雷神果次

新mode: 大部分人都未知alliance果個做緊咩,WBX打到stage 2就收皮
新角: AV (其他兩個無咩人留意)
新制服: SR, Groot (其他Guardian好似俾人流放左咁 屌)
新UI: 屌你老母

希望next batch可以補足返
至少rework下starlord gamora rocket,依家個情況真係6星完都用唔落手
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去

呢次更新又真係無咁勁,有少少辜負左3.0呢個大名,個震撼性仲細過雷神果次

新mode: 大部分人都未知alliance果個做緊咩,WBX打到stage 2就收皮
新制服: SR, Groot (其他Guardian好似俾人流放左咁 屌)

至少rework下starlord gamora rocket,依家個情況真係6星完都用唔落手

新UI真係睇緊都唔順眼
終極世王個無星要點打?

用古一+博士+t2局長 都打佢唔死
個更新好廢

有邊次更新唔係?

但係又會玩落去

新UI真係睇緊都唔順眼

個更新真係好垃圾好失望
終極世王個無星要點打?

用古一+博士+t2局長 都打佢唔死

要用SR 無星好高能量防禦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞