[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
棄左好耐,之後佢送隻6*角比我

回鍋都幾多野送
Teaser 2

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=778591

UI 仲會大執

電影大部分地方 27 號上畫
所以應該27/28更新
Teaser 2

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=778591

UI 仲會大執

所以應該27/28更新

UI即係乜?
Teaser 2

UI 仲會大執

所以應該27/28更新

UI即係乜?

user interface

百五萬

百五萬
自膠 係一百萬
佢今次講更新只係拖住玩家 平時都冇等咁耐 今次講由月中開始 到而家都係得2個更新........... 又係咁出D咩包咩包 最後出到黎如果唔係咩大改真係火到黎
佢今次講更新只係拖住玩家 平時都冇等咁耐 今次講由月中開始 到而家都係得2個更新........... 又係咁出D咩包咩包 最後出到黎如果唔係咩大改真係火到黎

我仲係等緊所謂 2周年 會有乜野出

上年一樣係等左個半月先有周年更新
搞到出左5次teaser
今次都係等個半月啫

有時間儲下體仲好啦
反正下次我估allinace lv 同character lv嘅上限 我估都會升

上年一樣係等左個半月先有周年更新
搞到出左5次teaser
今次都係等個半月啫

有時間儲下體仲好啦
反正下次我估allinace lv 同character lv嘅上限 我估都會升

果陣未玩 慢慢儲緊錢

等多一星期咪GoTG囉
想巴打推薦下,邊隻宇宙角有用要升?依家有black bolt 新ghost rider 同Loki
想巴打推薦下,邊隻宇宙角有用要升?依家有black bolt 新ghost rider 同Loki

除左WB odin
最好用嘅宇宙角就係你上面講3隻
之後要排嘅
我覺得要練嘅有
hellstorm, thor , Captain marvel

如果全破左 就一定升destroyer玩

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有
hellstorm, thor , Captain marvel

我都升緊destroyer T2

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有

升左destroyer T2 好耐
不過仲未洗到雙HP + 5 秒invincible
洗special gear 比destroyer仲難過升WB

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有

洗special gear 比destroyer仲難過升WB

我冇咁好心機洗到fit哂先用
咁上下就照用算

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有

咁上下就照用算

我用緊double all defense +攻
用佢打宇宙battleworld 真係無難度

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有

咁上下就照用算

打TL 有冇試過

升黎玩咩先?
如果講 SL, 舊 GR, ronan
呢兩隻都易到手, 不過都要制服

除左WB odin
之後要排嘅
我覺得要練嘅有

咁上下就照用算

打TL 有冇試過

我隻就一般
因為多多 同博士有iframe 所以好難打

大部份勁嘅destroyer 4/5萬HP
我個隻得2萬8 HP
所以好少用係TL
Teaser 4

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=787248

另外有Alliance Conquest
真係好大機會alliance level 上限會升
因為reward有alliance exp

之前data mined Alliance Conquest 資料

https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/609nyd/v295_datamined_info_vol_2_new_game_content/
Teaser 4

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=787248

另外有Alliance Conquest
真係好大機會alliance level 上限會升
因為reward有alliance exp

之前data mined Alliance Conquest 資料

https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/609nyd/v295_datamined_info_vol_2_new_game_content/

20%scd from alliance

升黎玩咩先?
如果講 SL, 舊 GR, ronan
呢兩隻都易到手, 不過都要制服

想升嚟打sl 同聯盟,未過哂

Ronan 我未t2 有制服夠唔夠? 舊gr 都要升?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞