[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
終極世王個無星要點打?

用古一+博士+t2局長 都打佢唔死

要用SR 無星好高能量防禦

用物攻英
想問下刷手套5隊你地依家用開邊5隊?

想參考下快刷
想問下刷手套5隊你地依家用開邊5隊?

想參考下快刷

奇異
滅霸
鋼心
SR
多多
想玩番 以前有舊帳但咩英都無 但就送番隻六星同登入夠七日就有兩張T2 升階券 定開過一個全新帳号有兩隻六星+1張T2 好啲?
想玩番 以前有舊帳但咩英都無 但就送番隻六星同登入夠七日就有兩張T2 升階券 定開過一個全新帳号有兩隻六星+1張T2 好啲?

原來新開應該有三隻六星 計七日同英雄的旅程
係咪好嘢嚟
係咪好嘢嚟

唔係
係咪好嘢嚟

RUBBISH
uniform upgrade guide:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w-ctasW5u1qtbe0ZWy6d79YZVVbkUBKgGEG3v6RltWs/htmlview#gid=0
之前有位巴打問 其實上網一查就查到 而家攞出嚟做福人群
宜家唔課金係咪唔好回鍋?
想玩番 以前有舊帳但咩英都無 但就送番隻六星同登入夠七日就有兩張T2 升階券 定開過一個全新帳有兩隻六星+1張T2 好啲?

屌你老母
係咪好嘢嚟

RUBBISH

垃圾黎
想玩番 以前有舊帳但咩英都無 但就送番隻六星同登入夠七日就有兩張T2 升階券 定開過一個全新帳有兩隻六星+1張T2 好啲?

屌你老母

屌你老母

死番上大陸問啦仆街

屌你老母

死番上大陸問啦仆街

我唔信你地未寫過 睇你地吊得幾多個

屌你老母

死番上大陸問啦仆街

我就真係未寫過
你亦唔駛理屌得幾多個
而家就屌撚左你全家先

屌你老母

死番上大陸問啦仆街

我就真係未寫過
你亦唔駛理屌得幾多個
而家就屌撚左你全家先

用殘體字都可以咁理直氣壯,佢問問題既話一於答d流料比佢
International 公會收人 28Lv 唔洗追盟戰分 常玩最好
聯盟商店3Lv 8x% 仲有小量位 有意直接搵公會名 thx
International 公會收人 28Lv 唔洗追盟戰分 常玩最好
聯盟商店3Lv 8x% 仲有小量位 有意直接搵公會名 thx

新手老手都可以
( Show Blocked User - DHPT )

屌你老母

死番上大陸問啦仆街

屌你老母死殘體狗
極限無星用DS都打唔死 點撚解呀

我岩岩好係2:59.039贏到

用咩組合?
我用DS 再用手套都磨佢唔死

用咩組合?
我用DS 再用手套都磨佢唔死

Dr Strange + 狼 + Coulson
不過聽講佢能防好高,要用物攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞