[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個人覺得Sharon Roger 冇乜嘢 反而勁咗 之前打supergiant 要打成分幾兩分鍾 但而家一分鍾內搞掂 但groot 真係no comment 而家groot好似補少好多血咁 但兩件都已經買曬

我自己覺得好撚勁 17秒ko supergaint 之前都係呢堆strikers 冇咁快的 仲快過ds
想問下,巴哈啲人話打新wb唔夠攻可以用工具人考森

即係咩唔係好明

因為T2考森 技能會加同隊英雄45%攻擊
打ultimate mode 係必要

講得精準d
T2技能係 對反派傷害 + 45%

駛唔駛做隊長先有45%攻擊?
想問下,巴哈啲人話打新wb唔夠攻可以用工具人考森

即係咩唔係好明

因為T2考森 技能會加同隊英雄45%攻擊
打ultimate mode 係必要

講得精準d
T2技能係 對反派傷害 + 45%

駛唔駛做隊長先有45%攻擊?

唔駛
半月同月卡角色無得比WB 同native tie2做肥料

好彩之前用santana升多多

不過現在仲有600粒Gwenpool係倉

肥料都無得做
有冇團收人?宜家個團長失蹤玩唔到新mode
第一隻課金應該要太陽神定agent venom好?

個人排行

魅惑 > 屠殺 > 猛毒特工 > 鋼鐵心 = 太陽神 > 怪獸小子(除非要佢打速度極限)

基乎同你一樣

魅惑 > 屠殺 = 猛毒特工 > 鋼鐵心 > 太陽神 = 怪獸小子

肥料都無得做

我只會用可以刷既生體(eg Ironman, CA)做肥料

肥料都無得做

咁T2完d Bio都無用
點解唔可以用黎做肥料

可能之前有人試過拎左月卡啲Bio做肥料
喊出嚟,新wb 連第一階都過唔到唔夠攻

肥料都無得做

咁T2完d Bio都無用
點解唔可以用黎做肥料

可能之前有人試過拎左月卡啲Bio做肥料

不嬲都可以用黎做
佢改黎都唔知做乜柒

+1
官網岀左個資訊圖表,話亞洲最多玩家,有2千萬人數
呢2千萬有幾多係lv 1既廣告account黎
官網岀左個資訊圖表,話亞洲最多玩家,有2千萬人數
呢2千萬有幾多係lv 1既廣告account黎

+1

Monster Inc
非連登盟 30lv 我同班fd開

+1

Monsters Inc
非連登盟 30lv 我同班fd開
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

t2左但係都打唔贏
成日打到一半死
制服小美打PVP好煩

成日一中佢S5 招吸波就走唔到
但電腦又成日走得到
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

t2左但係都打唔贏
成日打到一半死

我差少少 如果有埋局長 應該可以
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

下星期有GOTG event stage 送多張T2 卷
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

咁快有料??

我等埋7天活動+7日夠28日
就會有兩張T2

所以頭先都拿拿聲T2左局長先
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

Total兩張?
咁我t2 考森 同 猛毒
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

咁快有料??

就會有兩張T2

剛剛睇到台版官網有update新活動預告

「在活動商店中可以兌換多種豐富的道具(星際異攻隊卡片寶箱,英雄生體認證,T2升階券等)」

紅字會唔會就係新嗰張三屬卡
係既話可能怒抽呢張都唔要T2券啦
等緊張t2卷升考森

好有投資既工具人

咁快有料??

就會有兩張T2

剛剛睇到台版官網有update新活動預告

「在活動商店中可以兌換多種豐富的道具(星際異攻隊卡片寶箱,英雄生體認證,T2升階券等)」

紅字會唔會就係新嗰張三屬卡
係既話可能怒抽呢張都唔要T2券啦

正常都要依張卡

分分鐘依張卡係限定

同Captain Marvel 制服一樣下場
會唔會下星期出ego呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞