[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
3.0.0得呢啲?
期望過大添…

新模式仲唔夠?

開頭以為有ego the living planet升
可能我期望過高
平日要打10場唔難....
最難只係手套打10場姐

如果可以重複,用DS 狂刷唔知得唔得呢?

用博士狂刷咪得 快靚正
最難只係手套打10場姐

用博士狂刷咪得 快靚正

傻豬Netmarble唔會咁大方比你任刷架
3.0.0得呢啲?
期望過大添…

新模式仲唔夠?

新模式好似幾有趣
希望唔好花太多太多時間
最難只係手套打10場姐

用博士狂刷咪得 快靚正

傻豬Netmarble唔會咁大方比你任刷架

睇介紹似係挑戰模式先可以任刷
普通應該都係用完就冇
呢個只係3.0 patch?
姐係兩週年活動仲未推出
好想買uniform
3.0.0得呢啲?
期望過大添…

新模式仲唔夠?

可能我期望過高

無8800角色真係有啲失望
3.0.0得呢啲?
期望過大添…

新模式仲唔夠?

可能我期望過高

無8800角色真係有啲失望

唔好啦
我四皇仲係只得奇異一隻
都算係咁啦

隻猛毒值唔值得課呢今次?

月卡角我都t2哂 係冇升過怪獸小子
都算係咁啦

未課新月卡就可以睇定d先

我自己課緊一張,點都召左出黎
再用官方送既2,3,4,5,6 券升左先
都算係咁啦

今次新角生體又係冇得刷
如果冇SL真係升到2046
都算係咁啦

今次新角生體又係冇得刷

好多都無架啦
咦個更新又撞hottime
都算係咁啦

今次新角生體又係冇得刷

好多都無架啦

打影域都有生體 要升好快姐
咦個更新又撞hottime

Hottime咩黎
除左小美套制服之外
其他嗰啲好一般咋喎

巴打們點睇?

只睇patch note
有3套睇落買得過
Star lord 打ABX
Baby Groot 轉speed
Sharon Roger必買

RR 同Garmora 有愛就買

Star lord 打ABX 再高分d (多5%?)
Baby Groot 要睇埋技能組先,雖然Speed系有回血正好多
SR 真係必買,雖然制服效果麻麻

baby groot 唔勁都買

新玩7日 有多張6星選擇卷
有咩好推介
除咗 captain marvel 成個啊嬋咁
都算係咁啦

近期最有用係佢窩

有咩好推介

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=3&sn=276&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E5%BF%83%E5%BE%97%E6%97%85%E9%A4%A8%E3%80%8F%E6%94%B6%E9%9B%86%E9%81%8A%E6%88%B2%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%9A%84%E5%A5%BD%E5%9C%B0%E6%96%B9

你好似有跟, 咁 carnage

6星卷揀得月卡角咩?

哦, 新手果種無, 咁比幾個選擇你.

bio 無得刷:
shehulk - 難拎, 中後期有用既隊長
ghost rider robbie reyes - 好用, 無上面咁難拎
shron rogers - 蝕少少 bio, 但可以盡快升爆做奶媽

有得刷, 你未叫出黎, 你未開但係早出有著數:
yellowjacket 連制服
bloodstone 連新制服
終於洗埋最後一張卡片,可以叫做暫時畢業,慢慢先洗走最後一個廢屬
都算係咁啦

近期最有用係佢窩

用唔著 就算打極限 我都有t2女鷹眼

速角最好用果d都俾我t2哂

所以隻怪獸小子冇動力升

有咩好推介

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=3&sn=276&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E5%BF%83%E5%BE%97%E6%97%85%E9%A4%A8%E3%80%8F%E6%94%B6%E9%9B%86%E9%81%8A%E6%88%B2%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%9A%84%E5%A5%BD%E5%9C%B0%E6%96%B9

你好似有跟, 咁 carnage

6星卷揀得月卡角咩?

哦, 新手果種無, 咁比幾個選擇你.

bio 無得刷:
shehulk - 難拎, 中後期有用既隊長
ghost rider robbie reyes - 好用, 無上面咁難拎
shron rogers - 蝕少少 bio, 但可以盡快升爆做奶媽

有得刷, 你未叫出黎, 你未開但係早出有著數:
yellowjacket 連制服
bloodstone 連新制服

thanks巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞