[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌 仲未有更新
今日聽嚟都無更新詳情

大家估下聽日11點係出teaser 定patch note
今日聽嚟都無更新詳情

我估佢聽日出teaser 後日冇野出 星期五出patch note 星期六更新

希望估錯
今日聽嚟都無更新詳情

繼續出teaser話會有baby groot
快撚D更新啦屌
今日聽嚟都無更新詳情

成功5個teaser 都係講同一樣野
Patch notes will be released WHEN THE TIME COMES. They will not come any sooner if you ask for them

英文forum個CM講
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次
史詩任又加埋又要成千幾二千粒
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

玩WBI 多符石到唔想要
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

得一隻6星6紅60美隊個女 夠唔夠抽

仲未過到sl 點睇 頭10層硬係用左幾隻T2
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

World Boss Invasion 1星1lv 都玩得wo
只要唔好坑隊友就得(或者唔好比隊友坑)

如果隊友過唔到 ,kill apps 開過
唔會扣10體
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

World Boss Invasion 1星1lv 都玩得wo

唔會扣10體

Thanks巴打 即刻試咗 佢個箱係咪要等15分鍾先開得
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

唔會扣10體

斷network會較快

頭幾關盡量用T1紅屬同紫屬英雄 CM可以留黎打15-19個D關
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

唔會扣10體

Thanks巴打 即刻試咗 佢個箱係咪要等15分鍾先開得

唔好用水晶即開
每日keep 住玩應該有幾多符石

講過好多次
頭10層好睇T1宇宙角
Clea
Ghost Rider
新Ghost Rider
Ronan
上面4隻T1都solo 到Univerial Relay

solo打Blast Rumble
Baron Mordo
Crystal
wasp

其實你問題係T2 太多speed type
speed type 真係太弱
T2 speed type 打15~20會好無力
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

以前用水晶買符石 而家符石多到用唔哂
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

你D錢同能量....
BTW開一個箱得7符文係咪正常range???
今日聽嚟都無更新詳情

成功5個teaser 都係講同一樣野

睇一次gotg trailer知道嘅嘢仲多過等d垃圾teasersss
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

你D錢同能量....

差唔多全6星 升到無野想升
睇下乜色既箱 藍色以上好多石 仲有組隊都有送
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

你D錢同能量....

差唔多全6星 升到無野想升
睇下乜色既箱 藍色以上好多石 仲有組隊都有送

係咪睇輸出俾箱?
入到去係咪都食裝個加成?
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

你D錢同能量....

WBI 係玩運嘅遊戲
有6種箱
白綠藍紫橙紅
白箱最差 紅箱最好(依到好多人打左好耐都未出過)
reddit 有人統計過
白箱出現率大約有55%
綠箱出現率大約有20%
紅箱出現率低過0.01%

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y0gGXY-XbPaCqhP7ewPfP3TCnRrFejQUFG7nSRqm5-M/htmlview
自己可以睇返每隻箱會出啲咩

講過好多次
頭10層好睇T1宇宙角
Clea
Ghost Rider
新Ghost Rider
Ronan
上面4隻T1都solo 到Univerial Relay

solo打Blast Rumble
Baron Mordo
Crystal
wasp

其實你問題係T2 太多speed type
speed type 真係太弱
T2 speed type 打15~20會好無力

thanks
點刷符石最有效
打幾關先得一粒
每日關又淨係得兩次

你D錢同能量....

WBI 係玩運嘅遊戲
有6種箱
白綠藍紫橙紅
白箱最差 紅箱最好(依到好多人打左好耐都未出過)
reddit 有人統計過
白箱出現率大約有55%
綠箱出現率大約有20%
紅箱出現率低過0.01%

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y0gGXY-XbPaCqhP7ewPfP3TCnRrFejQUFG7nSRqm5-M/htmlview
自己可以睇返每隻箱會出啲咩

thanks巴打
即係我係非洲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞