[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
美隊女改曬技能,諗緊買唔買
呢幾套制服好似都麻麻地

美隊 同 樹人BB 先有明顯改技
呢兩套應該點都買

另外猛毒特工已經順手6星左

改到除左第3技無敵5秒
第4第5技都會比人打到
而家HARD WB第2關已經加到你150CD
會唔會有撚屌之前屌恕太易 而家恕屌太難
無論高登 連登 巴哈都有呢D人
猛毒6星左
剩係買左樹bb

都幾難打

改到除左第3技無敵5秒
第4第5技都會比人打到

用緊?我仲未買制服

仲諗緊會唔會有600特價
有無人更新完中bug?
隻ca無啦啦由六星六紅變左做四星四黃
有無人更新完中bug?
隻ca無啦啦由六星六紅變左做四星四黃

重開無事

打緊第三關

打緊第三關

用咩打?

注意:美國隊長因變左九頭蛇
所以由T2變左4星

改到除左第3技無敵5秒
第4第5技都會比人打到

咁改法唔買好似好啲

改到除左第3技無敵5秒
第4第5技都會比人打到

咁改法唔買好似好啲

留名 佢改晒 考慮緊買唔買 定買baby groot
Mantis 勁唔勁
個人覺得Sharon Roger 冇乜嘢 反而勁咗 之前打supergiant 要打成分幾兩分鍾 但而家一分鍾內搞掂 但groot 真係no comment 而家groot好似補少好多血咁 但兩件都已經買曬
個人覺得Sharon Roger 冇乜嘢 反而勁咗 之前打supergiant 要打成分幾兩分鍾 但而家一分鍾內搞掂 但groot 真係no comment 而家groot好似補少好多血咁 但兩件都已經買曬

上面巴打話SR件新衫改到4技5技都可以比人打中, 影響大唔大

上面巴打話SR件新衫改到4技5技都可以比人打中, 影響大唔大

影響唔大 只係第4技唔可以即時滯空 會比人打到
第五技 頭同尾都係

不過整體輸出係高左

我覺得輸出好犀利但係唔夠i-frame
要配個有invincible既gear唔係好易死

影響唔大 只係第4技唔可以即時滯空 會比人打到
第五技 頭同尾都係

不過整體輸出係高左

可能打PVP要唔著制服

依家未練好多瑪,同人打PVP要靠S4 升起黎避招
屌你新T2角色icon好撚柒
白底影證件相咩
想問下,巴哈啲人話打新wb唔夠攻可以用工具人考森

即係咩唔係好明

即係咩唔係好明

因為T2考森 技能會加同隊英雄45%攻擊
打ultimate mode 係必要

即係咩唔係好明

因為T2考森 技能會加同隊英雄45%攻擊
打ultimate mode 係必要

講得精準d
T2技能係 對反派傷害 + 45%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞