[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無巴打可以提供 iron fist 同 antman 技接法係點?
我成日見大家話佢地無縫...但我成日被打 , 同埋要唔要用無敵特裝?

打wb 定shadowland? If 有新制服未?
想知咩途徑可以拎到bios升六星六紅多瑪暮?

你問得呢個問題, 其實我建議係, 唔好升佢住, 升其他角先..

special mission, quest pack 揀dmm 果個,每打到50次隱藏關(目測約10%機率出)就會攞到5張dmm. 如果要快就用石買hidden ticket,用ticket 100% 出隱藏路線,打夠200 次就夠廿張入手

廿張已經夠?

你問得呢個問題, 其實我建議係, 唔好升佢住, 升其他角先..

你想我升咩先

仲有

張t2 升邊隻好? 現在卡15層

見你T2近戰得兩隻,可考慮cap或小趙

我太多能量英

仲有

點會卡左響15
t2 都有兩行
月騎我覺得要,ab sl都可用
你會唔會side 左人,sl 行單支都得架

可能我 非洲 成日中反派力量 就浪費😩

你想我升咩先

太少力量t2

你想我升咩先

太少力量t2

WB打到幾場?

你想我升咩先

淨係睇你呢版:
必升: 屠殺, 月光, 血石, 鐵拳, 女鷹眼 (最好全部新制服)
另外值得 t2: 黃衫

miles, 索爾, 松鼠女, 呢幾隻其實 t2 幫助唔大

另外, 你奇異都未升完, 唔好諗多瑪

你想我升咩先

淨係睇你呢版:
必升: 屠殺, 月光, 血石, 鐵拳, 女鷹眼 (最好全部新制服)

佢個隻唔係Miles黎,係黑制服 GG俠

你想我升咩先

淨係睇你呢版:

佢個隻唔係Miles黎,係黑制服 GG俠

I see, 但似乎更唔應該
大家最高ranking係邊隻同排幾多

我隻無制服black panther都排到555

依到有冇人有角色ranking排頭50
有無巴打可以提供 iron fist 同 antman 技接法係點?
我成日見大家話佢地無縫...但我成日被打 , 同埋要唔要用無敵特裝?

if啱啱買咗新制服 打聯盟戰爭solo過 爆2技之後鳩㩒543 wb同SL打法分別係?反而am我完全唔掂 SL第二關亂鬥都過唔到 好似廢咗咁
利申SL卡20

if啱啱買咗新制服 打聯盟戰爭solo過 爆2技之後鳩㩒543 wb同SL打法分別係?反而am我完全唔掂 SL第二關亂鬥都過唔到 好似廢咗咁
利申SL卡20

Shadowland 有vip既話換人補血 am 我多數用黎打relay

利申SL卡20

其實唔可以鳩打
重點要頂住無迴避既空檔, 同埋有迴避時重點追住歌姬, 佢開盾既話, 打爆佢盾先開 5
睇住秒數, 最後一秒開 4 飛, 落地 1 閃走之後走位 + 運氣, 飛多次應該又可以到你追番佢地

試過排得唔好, AM 唔記得 6 定 7 關左右亂鬥都過到, 不過被打中痛好多, 都係前面用好 D
大家最高ranking係邊隻同排幾多

我隻無制服black panther都排到555

依到有冇人有角色ranking排頭50

第一日jessica jones 排5x, 今日已經14x
太冷門
主力係得咁多,想破25 shadowloand ,卡在18 ,仲有冇邊隻必練?
主力係得咁多,想破25 shadowloand ,卡在18 ,仲有冇邊隻必練?

唔該碌上去睇睇

利申SL卡20

其實唔可以鳩打
重點要頂住無迴避既空檔, 同埋有迴避時重點追住歌姬, 佢開盾既話, 打爆佢盾先開 5
睇住秒數, 最後一秒開 4 飛, 落地 1 閃走之後走位 + 運氣, 飛多次應該又可以到你追番佢地

試過排得唔好, AM 唔記得 6 定 7 關左右亂鬥都過到, 不過被打中痛好多, 都係前面用好 D

新衫IF 就2(3)4(1)5
3技夠時間先開
1技CD唔夠可以開

仲有

點會卡左響15
t2 都有兩行

單支成日唔夠時間

仲有

點會卡左響15
t2 都有兩行

單支成日唔夠時間

咁你啲卡應該幾差
你卡片全攻同忽防有幾多?

如果我係你
可以單過嘅有
Clea - universal relay
CM - univesal relay
AO - blast relay
wasp - blast relay
antman - speed rumble
white tiger - Floor 1
silk - RR solo
songbird - female relay
elsa - female relay/ speed relay
Hyperion - IR solo
Kate - speed relay
baron - Double destroyer
DO - combat relay
loki - villian relay / rumble
satana - loki solo
spidy + WM - hero male relay
13 + Squirrel Girl - speed relay
Hulkbuster - combat relay /rumble
IH - blast relay / rumble

Floor 21 - YJ
Floor 22 - carnage
Floor 23 - enxhantress
Floor 24 - SR
Floor 25 - DS

好明顯combat type好少
可以的話留返幾隻universal 打combat relay / rumble( e.g. Hellstorm)

luke cage, JJ ,T2 MK 都係SL 好幫手
練左就破25層
Ronan 買左制服又打到一層Universal relay
我啲卡片係咪好廢?抽唔到內戰雷神

買完每日登入好似收唔到水晶咁
係邊道收水晶架請問
同埋VIP個水晶係未唔計依啲

買完即時會有200水晶(VIP 只計依200晶)

每日到信箱攞75晶(每日依75晶就唔計VIP到)

想知有冇成功買到睇下In game name 下面有冇水晶圖案顯示仲有幾耐到期
無就同CS 講返
好多人都試過

Ok,我中左招 搵CS先

仲有

點會卡左響15
t2 都有兩行

單支成日唔夠時間

打 SL 十五關之前, 卡片除左 -cooldown 之外都唔算大影響
打唔切係 配隊 > 技巧 > iso > gear

尤其第一關, 識打既話, 我當初用單支 5 星白虎已過到
隊長同隊員技能又係, 就算未 6 星都可以放入去加攻, 呢 D 可以自己研究下, 我已經唔記得晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞