[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仲有一張T2卷 升邊個好?
個人心水係水晶
角式池

唔建議用T2卷升有得刷既角色 課長另計

我唔係課長
d金留返升wb奥丁多瑪果d
d閒角多數用T2卷升
難道我方向錯咗?

閒角跟本唔使升 t2
t2 卷用黎升有用既角色 (打 wb, ab, abx, shadowland 後期關卡)

有得刷既角色唔用 t2 卷, 呢個觀念真係錯.
t2 卷留晒響度諗住刷到 t2, 然後卡關既話, 諗下邊種浪費 D 呢?

其實課長先會有資源唔用 t2 卷升角色

BAM chaos stone 其實留黎升 wb 好難有多

留意張圖, 果位巴打係零課玩家

零課都係咁玩, 資源只會更有限

更加唔應該 t2 閒角
另外, 零課唔代表升唔到 wb

果位玩家已有thanos pm
零課堅勁自問做唔到

有愛就升 比我會升左黃蜂女先
無愛架 最緊要實用我就升

Wasp真係好好用 消除狀態

TL都好多人用 但佢輸出高唔高?
會唔會好似MK果D...打SL有時唔夠高攻
可能我卡片廢....

wasp 好難夠攻
我之前用starlord lead 可以打到1x 層ironfist
打完得番十幾秒wtf
好多人all in new Ghost Rider

不過係幾勁既

輸出好似一般

可能我卡片廢....

wasp 好難夠攻
我之前用starlord lead 可以打到1x 層ironfist
打完得番十幾秒wtf

好低攻, 基本上我拎佢黎打低層shadowlands d接力算
Timeline battle人手控, 夠CD既話應該可以係咁接住開罩屈人機
Iron Fist新果套制服值唔值得買

新制服咁屈抵買
有sharon rogers招3* 蓄傷害
1 技有無敵
6 技仲要I frame
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

利申:屌佢老母我升爆左舊制服

技術要求應該會比較低, 但相對特裝同無敵既要求比月光會高好多

正如血石新制服有人可以無腦過 10 萬, 但係投資好大

可能我卡片廢....

wasp 好難夠攻
打完得番十幾秒wtf

好低攻, 基本上我拎佢黎打低層shadowlands d接力算
Timeline battle人手控, 夠CD既話應該可以係咁接住開罩屈人機

Wasp打TL做隊員 用黎防比DS定形 打影域我用黎過反物攻亂鬥/接力
無課, hea 玩左約一年, 最近半年無打 wb, 有打足應該升完 odin / thanos
shadowland 無打, 應該求其都打到 15 層

唔應該 t2 o既有: loki / mk43

WB做咩唔打? 想棄?

唔係主力所以得閒響屋企先開

我係想講, V0 都玩到好多野

新制服咁屈抵買
1 技有無敵
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

制服真係無止境既坑
一件勁過一件 雖然呢件個樣都好睇D

我反而覺得以「Skin」 黎計個造型麻麻
但真係改勁左....

有舊制服所以等 600晶特價先再諗

可能我卡片廢....

wasp 好難夠攻
打完得番十幾秒wtf

Wasp打TL做隊員 用黎防比DS定形 打影域我用黎過反物攻亂鬥/接力

Wasp 影域穩過 Hulk亂鬥喎

新制服咁屈抵買
1 技有無敵
基本無逢無敵狀態

有回血+ 迴+ 高傷害
應該可以取代月光打盟戰

制服真係無止境既坑
一件勁過一件 雖然呢件個樣都好睇D

我反而覺得以「Skin」 黎計個造型麻麻
但真係改勁左....

有舊制服所以等 600晶特價先再諗

600晶可能要等3週年

可能我卡片廢....

wasp 好難夠攻
打完得番十幾秒wtf

Wasp 影域穩過 Hulk亂鬥喎

係, 另外, 佢過亂鬥容易過接力, 接力反而大機會唔夠時間
有冇人睇ranking

不過係幾勁既

輸出好似一般

好似係 真係要加隊長

不過係幾勁既

輸出好似一般

好似係 真係要加隊長

Kid kaiju睇片 速度加分身 真係無乜機會上到強勢角

不過係幾勁既

輸出好似一般

好似係 真係要加隊長

Kid kaiju睇片 速度加分身 真係無乜機會上到強勢角

咁KARNAK新制服有冇好大改善
https://youtu.be/n_X36JA0Ovk

Ironfist 套新制服好癲

所以我都係忍唔到手 買左

我都好想買
不過我忍住先
我真係驚下個月2周年做600晶優惠

我都好想買
不過我忍住先
我真係驚下個月2周年做600晶優惠

忍忍先啦,又唔係無制服用
原來inferno 靜雞雞nerf 左
得返80% immune to fire damage

不過係幾勁既

輸出好似一般

只可以用SL生體升, 有排搞

買完每日登入好似收唔到水晶咁
係邊道收水晶架請問
同埋VIP個水晶係未唔計依啲

買完每日登入好似收唔到水晶咁
係邊道收水晶架請問
同埋VIP個水晶係未唔計依啲

買完即時會有200水晶(VIP 只計依200晶)

每日到信箱攞75晶(每日依75晶就唔計VIP到)

想知有冇成功買到睇下In game name 下面有冇水晶圖案顯示仲有幾耐到期
無就同CS 講返
好多人都試過
有冇巴打可以詳細解釋吓 Recover Rate
用處?點用做好? 有咩影響?
Elektra套新衫完全係Silk拎住2枝叉咁款.. ....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞