[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
SL係咪用6紅60lv 嘅角都打到? 點解我隻hyperion廢到紙紮咁嘅?

太陽神T1都夠打頭十層架 SOLO就難D, 但揀多隻同佢輪換打一層唔成問題, 我用黎打男性接力/宇宙接力都得

T2 Hyperion 我每星期都用
打最煩嘅Iron fist
真係無邊幾隻可以單過 iron fist 個關

我用番IRON FIST打IRON FIST

要用好多時間

OK WOR暫時都冇乜問題
我係T2 IRON FIST黎

我用黎打20關鷹眼感覺都唔錯

有靶眼做隊長 可以既

咁多T2 中層都好穩啦
我就建議T女鷹眼
又可以拎黎打盟戰

女鷹眼 5星,未T2得

你本身中層都夠做啦

人數未夠cover中層既變化
搞到尾層都唔夠穩

應該夠WOR
我T2都同你差唔多數目, 呢3個星期打都夠做, 冇乜特別留意點留英雄都夠做, 最尾仲有淨幾隻咁

可能我1-8 層用得唔夠多T1

我就set 個 target
15關之前唔用 T2 過

我記得破25層個陣都係得
7隻 T2 + 4隻 WB已經過到25層

小弟用依堆
巴打咁多t2其實無咩好擔心
我打法係最勁個十隻唔好郁就一定穩過25
玩左四個月
SL係咪用6紅60lv 嘅角都打到? 點解我隻hyperion廢到紙紮咁嘅?

太陽神T1都夠打頭十層架 SOLO就難D, 但揀多隻同佢輪換打一層唔成問題, 我用黎打男性接力/宇宙接力都得

T2 Hyperion 我每星期都用
打最煩嘅Iron fist
真係無邊幾隻可以單過 iron fist 個關

我用番IRON FIST打IRON FIST

我用T2泡菜 hulk過

最近有個70 lv 泡菜 add 我
點知係 VIP 20

點知係 VIP 20

咁癲,唔識打泡文,無得add佢

點知係 VIP 20

咁癲,唔識打泡文,無得add佢

vip20
今個禮拜又打完

完左仲有T2克莉、T2黑霹雷、T2蜂女 剩低
今個禮拜又打完

完左仲有T2克莉、T2黑霹雷、T2蜂女 剩低

wasp打shadowlands真係冇乜用
次次都剩 宜家頭10關是但用左佢算
10幾層打後佢又solo唔到 太低攻
yondu 係咪要買uniform 先打到shadowland? 同埋yondu 打唔打到world boss?
yondu 係咪要買uniform 先打到shadowland? 同埋yondu 打唔打到world boss?

有愛就練

呢隻唔係熱門角色
係咪全部廢
係咪全部廢

無乜邊張特別勁
與其用黎抽卡

不過用Honor 幣升 驚奇隊長
係咪全部廢

無乜邊張特別勁
與其用黎抽卡

洛基一定要
之前co op 啲錢cut 咗之後而家係咪好番啲?
係咪全部廢

無乜邊張特別勁
與其用黎抽卡

洛基一定要

洛基大把有得刷啦
係咪全部廢

無乜邊張特別勁
與其用黎抽卡

洛基一定要

洛基大把有得刷啦

有高手會用第一行 第三張

下兩次update 就有新uniform
建議唔好買所有關GOTG uniform 住

等緊baby groot

等緊baby groot

X2
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=736503
sneak peek 1出左
下次update 真係2.9.5

估計新角色係 hellcat
仲有uniform upgarde system 會改
近排升裝難度高左, 幾乎全部角全20裝要過400粒生體
原來 alliance store lv 3
個20 bio selector 無限期
可以儲嚟開新角
近排升裝難度高左, 幾乎全部角全20裝要過400粒生體

三百幾

我升趙Hulk衰到要用月卡解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞