[I/A] Marvel Future Fight [3] 原來仲有咁多人玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打可以詳細解釋吓 Recover Rate
用處?點用做好? 有咩影響?

回血回多啲 有啲角色有回血技或特裝 咪將recovery rate 加乘埋佢個回血%

回血回多啲 有啲角色有回血技或特裝 咪將recovery rate 加乘埋佢個回血%

咁如果本身無回血技
特裝 裝70%recover rate
打SL,仲有冇用?

咁如果本身無回血技
打SL,仲有冇用?

或者你iso-8用groot同stark 就有回血

咁如果本身無回血技
打SL,仲有冇用?

或者你iso-8用groot同stark 就有回血

明白晒...唔該巴打
月包肯減返價

變返68蚊

見Netmarble 咁有誠意

課下生體包支持下
月包肯減返價

變返68蚊

課下生體包支持下

係咪課隻 Kid Kaiju?
月包肯減返價

變返68蚊

課下生體包支持下

未開嘅我仲有KK , enchantress 同 iron heart
我會升enchantress 先
之後先升 KK
月包肯減返價

變返68蚊

課下生體包支持下

未開嘅我仲有KK , enchantress 同 iron heart
我會升enchantress 先
之後先升 KK

Enchantress真心好好用
生體包一隻都未有,依家課一隻推薦邊隻好?

落後晒既老手
生體包一隻都未有,依家課一隻推薦邊隻好?

落後晒既老手

Carnage

建議同時課左水晶包同生體月包先
生體月包記住優先升 carnage 去 T2先

開左 carnage 1星唔好升住
建議等下有團購用2600水晶買6星高階卷升carnage 上6星
之後再用每日攞到嘅 bio 升 carnage 嘅裝上20
之後就用 T2 卷上 T2

想重課 可等到28/4 2周年活動先課
今期Timeline差唔多ban哂最常見既英
升左羅比 覺得幾好

Dormmamu , wasp, ironfist, sharon rogers

Dormmamu , wasp, ironfist, sharon rogers

未有多瑪同其它世界王
即刻今個禮拜200水晶凍過水

我諗呢個ban list基本上會長駐到下一個meta

未有多瑪同其它世界王
即刻今個禮拜200水晶凍過水

我諗呢個ban list基本上會長駐到下一個meta

Wasp iron fist sharon rogers 基本上屌打 ironfist 新制服

仲有

張t2 升邊隻好? 現在卡15層

仲有

見你T2近戰得兩隻,可考慮cap或小趙

仲有

見你T2近戰得兩隻,可考慮cap或小趙

或Moon Knight

仲有

滿級 t2都17隻,點會卡15層

仲有

Iron Fist

仲有

點會卡左響15
t2 都有兩行
月騎我覺得要,ab sl都可用
你會唔會side 左人,sl 行單支都得架

仲有

Iron Fist

係wor 仲有if 宜件制服好勁
想知咩途徑可以拎到bios升六星六紅多瑪暮?
想知咩途徑可以拎到bios升六星六紅多瑪暮?

special mission, quest pack 揀dmm 果個,每打到50次隱藏關(目測約10%機率出)就會攞到5張dmm. 如果要快就用石買hidden ticket,用ticket 100% 出隱藏路線,打夠200 次就夠廿張入手
有無巴打可以提供 iron fist 同 antman 技接法係點?
我成日見大家話佢地無縫...但我成日被打 , 同埋要唔要用無敵特裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞