【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
pish

綠帽唔怕帶
綠過
pish

又要等呀????!!!!

放心~聽晚七點又會有文
成功考完一個
又要溫第個
成功考完一個
又要溫第個

加油
成功考完一個
又要溫第個

加油努力
成功考完一個
又要溫第個

加油

集氣
各位早晨
好撚眼瞓!
好撚眼瞓!

我都係
想訓又訓唔到
好撚眼瞓!

我都係
想訓又訓唔到

咁仲唔出嘢!
好撚眼瞓!

我都係
想訓又訓唔到

咁仲唔出嘢!

勁眼訓咁打緊文
就快有得

上回講到詩琳同Doris上堂~
Sam哥成日都會望下詩琳咁~
Doris覺得Sam哥對詩琳有意思~
但詩琳就唔係咁鍾意Sam哥喇~
到落堂既時候,Sam哥仲走黎問詩琳同Doris拎電話~
Doris就梗係無所謂啦~詩琳本來唔係好想~但諗住仲會見所以都俾埋佢~
詩琳一個人返屋企~
因為阿Ken要當值,所以詩琳就可以對住下午拍既淫片自慰一下~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-別人丈夫] PART 01

放左學之後,我都會拎埋個袋仔行到去皓傑既班房門口~

我挨喺牆邊,望住道班房門~

望住入面個Miss準備執野落堂~

我就等下等~好期待咁等下等~

等到個Miss打開道班房門離開班房之後...
「李施德林~」皓傑就第一時間走出黎~拍下拍下我個齊陰頭~

『點丫~高露潔~又放得遲過我~』我就拍一拍皓傑心口~

「無計啦~上英文堂就預左會遲放架啦~」皓傑無奈咁笑笑口~

皓傑呢個無奈樣都幾可愛~

「WOW~又有校花女朋友等放學囉~」皓傑班男同學都行左出黎~

我望一望皓傑身後...係一個肥仔...

死肥仔~唔恨得咁多架喇~
「WOW~你就好啦~我都好想有個校花女朋友等我放學呀~嗚呀~~~」另外一個排骨仔又行到去皓傑身邊~

你瘦到得排骨咁~一D安全感都無~唔好話校花丫~豬扒都無你份啦~

「WOW~係校花喎~」

「WOW~校花又等高皓傑放學喇~」

「WOW~我憤怒~我葡萄牙~」

「WOW~這些機會~」

「WOW~很想要吧~」

「WOW~法官大人~」
越黎越多皓傑既男同學由班房走左出黎~

仲要圍住左我地~

我就扮晒拍羞咁耷低個頭~

你班死毒L真係好鬼死煩~

我真係祝福你地成班死毒L一世無女~孤獨終老~
「你地走開啦~唔好阻住我地兩個啦~」皓傑推一推開班毒L~

「我地係都要做電燈膽~係都要做電燈膽~能承認嘛~我故意當那電燈膽~他日你們完場時~入替也不難~善良人埋藏著最壞的心眼~妄想一天你們會散~會選我嗎~」

班毒L仲要大聲高歌...

又唔知自己唱得難聽...

又唱到走晒聲咁...

真係…

能明白嘛~我怕了她唱杏加橙~音律缺存完場時~上帝也心煩~我們如承受著最壞的糟蹋~妄想今天個台會散~跌死了嗎~
越黎越多皓傑既男同學由班房走左出黎~

仲要圍住左我地~

我就扮晒拍羞咁耷低個頭~

你班死毒L真係好鬼死煩~

我真係祝福你地成班死毒L一世無女~孤獨終老~

好撚毒呀!!!!
「校花面紅紅咁好可愛丫~~~」班毒L仲係唔識得知情識趣咁...

「你地走啦~唔好搞住我地啦~」皓傑再推班毒L多幾下~

「俾我望多幾眼添啦~」班毒L仲係唔知醜咁~

「邊有人明目張膽咁望人地個女朋友咁賤格架?!走啦~」皓傑再一手推開班毒L~

「係丫係丫~獨食難肥丫~」班毒L就好無癮咁散開~

唉~毒L就真係毒L~

睇黎唔使我祝福佢地,佢地都會毒足一世~
「Sorry丫~佢地係咁鍾意講笑架~你唔好介意丫~」皓傑又無奈咁笑笑口~

皓傑呢個樣...真係有D傻~又傻得幾可愛~

『唔緊要~我唔會介意~』我又扮晒怕怕地羞咁咬下咬下唇~

不過我係會祝福佢地囉~

「係呢~今日你想去邊丫?」皓傑問一問~

『今日呢...』睇黎皓傑今日既狀態都好似好好咁喎...『跟我黎~』
我就拉住皓傑隻手~

「喂喂喂~」皓傑就俾我拉住黎行~

我急急腳咁拉住皓傑黎到禮堂門口...

望下入面…又左望望...右望望...鬼鬼祟祟咁既樣...

『無人無人~入去入去~』我就拉住皓傑推開禮堂門~
無開燈既禮堂都比較暗...

“咯 咯 咯 咯 咯 咯”

仲要比較靜...腳步聲都比較大...仲要有迴音...

為左唔俾人發現...我都拉住皓傑急急腳咁走...

急急腳咁走到入禮堂既後台...
“啪”閂返埋後台道木門...

『依~』再拎起張學生檯頂一頂住度門...

我再拉住皓傑行入多少少...入多少少...放左幾張學生檯既位置...

我半坐半企咁坐喺張學生檯上...捉住皓傑對手...笑瞇瞇咁望住佢...

「你想喺呢道丫?」皓傑個樣有D驚訝咁細細聲講~

『嗯嗯~』我又笑瞇瞇咁點點頭~
「喺呢道...怕唔怕會俾人發現架?」皓傑好似有D驚驚青青咁~

『唔怕~無人會入黎既~』我就放一放好個袋仔喺檯上面先~

「但好似好應聲喎...怕唔怕出面會聽到架...」皓傑仲係好似驚驚青青咁~

『乜你嗌得好大聲架咩?』我古古惑惑咁打量住皓傑~

「我...我係怕你嗌得大聲咋~」皓傑小蟹柳咁既樣~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞