【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
祝各位喺街上可以遇多D仔仔囡囡

where

where

街上得毒L同豬扒囉

where

街上得毒L同豬扒囉

Agger 俾個wing wing我𥄫下都好吖

where

街上得毒L同豬扒囉

Agger 俾個wing wing我𥄫下都好吖

我只見到一街都係強國人
仲要係豬西大媽

上回講到詩琳去搵賈老闆傾搵埋Brian去見客~
賈老闆死口死面咁~又好爽快咁答應左喎~
詩琳同Brian講話無問題喇~
Brian都好似放下心頭大石咁打俾佢老婆~
唉~好男人真係好男人~
詩琳諗諗下就去左沖咖啡飲~
又諗下諗下阿Ken同Brian之間邊個好D~
諗下諗下有人搭一搭詩琳膊頭喎~
詩琳回一回神,回頭望一望:『Dor...Doris?』
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我望住Doris拎住隻杯...

「搞咩丫你?著到咁靚咁~又呆下呆下咁~仲未呆完丫?諗緊乜丫?」Doris喺我面前拎一拎包三合一即溶咖啡...

『無…無...諗緊...你今日唔使服侍賈老闆咩?』都係唔好諗咁多…

諗咁多真係會諗壞腦...

「咩我服侍佢丫?係佢服侍我先岩丫~無~我見佢今日唔係咁在狀態咁~咪俾佢抖下囉~都係我衰~呢幾日朝朝都要佢射六七次先肯收手~」Doris沖一沖杯咖啡...攪下攪下咁...

『六七次丫?唔怪得啦...但你就好似容光煥發咁喎~』我打量一下Doris...

樣又靚左...人又精神左...對波仲好似大過之前添...
「你無聽過女人同男人做愛係會越做越靚女架咩?因為會吸左男人既精~~~氣架嘛~」Doris笑淫淫咁既衰樣...

吸男人既精氣?聶小倩咩~

『隔住個Dom都吸得到丫?』我恥笑一下Doris~

「吸精大法呢D野,你識條鐵咩~」Doris含晒春咁既嘴...

唉~呢個淫娃~真係非一般淫~
『好心你就真係正正經經搵個人啦~』雖然我知Doris呢個年紀係無咁易定性~

「正正經經搵個人包養就差唔多~」Doris仲要口沒遮攔咁講出口~

唉~我就真係無佢咁好氣~係唔知點解我身邊會出現呢種女人~

仲要都好似唔止一個...

總係唔肯定落黎...

又或者正正經經拍長拖...
『係丫…今日Lunch我同Brian要早D出去食丫...唔預你喇...』趁住Doris喺道,就同佢講左先...

「下?點解丫?」Doris好似好失望咁...

『因為今日要早D見個客...』好彩個客約得早...唔使又俾機會Doris向Brian發功~

「得你同Brian喎...會唔會食左人架你~」Doris又古古惑惑咁靠個身埋黎...

『痴線~點會丫~喺公司唔好講埋呢D野啦~一陣俾人聽到唔好丫~』我撳一撳住Doris把嘴...
「唔...唔...唔!」Doris鬆一鬆開我隻手,「怕咩姐~頭先我地咪又係講緊賈老闆~」

『點同呢?Brian有家室架喇嘛…』今朝又話要定性D...

「有乜唔同呢?賈老闆夠有家室架啦~」Doris仲係要講到理直氣壯咁...

『咁人地Brian係好男人~好老公~好爸爸~我又唔似得你咁淫~』要定性D...要定性D...

「咩呀?我好淫咩?我呢D叫各取所需~」Doris仲要講到好似合情合理咁...

『不可貪戀別人的丈夫丫~』總之就唔可以再咁鍾意玩玩下...貪一刻的樂極忘形...
「擺明車馬開心完咪算囉~又唔係叫你去破壞人地家庭~」Doris又淫淫一笑…

『咁都唔叫破壞人地家庭丫?』你就真係開心得過...

俾人地老婆知道咁點算?

「唔俾佢老婆知咪無事囉~」Doris仲好似大安旨意咁...

『若要人不知...』我都未將要講既重點講出口...

「唔好咁低B~」Doris一面華生咁既樣...
唉...無得救...

Doris呢種淫娃蕩婦真係唔滿足過性慾都唔肯收手...

應該話Doris自己都控制唔到自己下面唔噴水...

點解...點解喺我身邊總要出現呢D女人...

點解仲要唔少...

點解...點解...點解總要成日喺我身邊推波助瀾...
就好似有條蛇成日我耳邊講“好好味架~咬一啖啦~咬一啖無人會發現架~咬啦~咬啦~”咁...

我都唔係話想要做聖女丫~我就係想定性D姐~

你地就係都要我走去玩~俾我抖下都唔得既~

再係咁落去我真係怕我會控制唔到我自己丫~~~

我都係唔好近Doris咁多...快D拎埋杯咖啡返埋位...
好好咁冷靜一下自己...

唔好諗咁多…

做下野…

準備一陣見客既野...

做下又諗下...諗下又壓制住自己既任性...又做下諗下...

好唔專心咁做下諗下之下...好快就到左Lunch...
我執一執齊D野...

「喂~使唔使俾定個Dom Dom你丫?我有好多喎~要咩味?」Doris就探頭過黎...仲要笑淫淫咁...

『無啦啦俾咩Dom我丫?痴線架咩?』呢個Doris個腦真係只有色情野!

「咩痴線丫?你今日著到咁靚咁性感咁~一陣性起上黎無Dom又忍唔住真係就咁插入去就好危險架喇~我都係為你著想姐~」Doris仲要拎住個士多啤梨味既Dom Dom喺手...Fing下Fing下...

『痴線架你!收返埋佢啦!』喺公司裏面拎住個Dom Fing下Fing下咁...一陣俾D男同事見到真係唔知點諗...

「尋開心還尋開心~唔用Dom就變認真~」Doris仲係古古惑惑咁淫笑...

『都唔知你講乜...』我就真係唔想再理Doris咁多...
「你知既~你知既~」Doris就Dom左個Dom Dom落我檯面後...縮返個頭繼續扮工...

我望住檯面上個士多啤梨味既Dom Dom…

我明Doris講乜...

男人戴左Dom...就算俾佢插入黎...都只係俾個Dom抽插...

我係明既...

之不過...我又係唔係真係會...
其實我自己都唔敢講...

就喺尋日...我都做左唔少衰野...

先唔好話朝早喺西鐵車廂入面引個阿伯...

喺男校既廁所入面...我仲同兩個學生哥...

雖然話無做到...但都真係幾淫亂...

講出黎既話...實俾人話係淫娃蕩婦...
而如果真係有咁既機會...有機會同Brian...

如果Brian主動提出...我諗我又真係好大可能...好大可能會覺得開心下都無所謂...開心完就算...

痴線啦!無啦啦Brian又點會主動提出呀?!

唔好睇咁多甜故啦!FF上腦呀!

之但係...

我一手就將個Dom Dom放埋入個手袋仔入面...

諗咁多做乜丫~有人送個Dom俾我~我又老實不客氣咁收下喇~

今晚出完

三句預告

[Day 03-別人丈夫] PART 04

我執好晒D野~

拎埋個載有個士多啤梨味Dom Dom既手袋仔~
已經將 [Day 03-別人丈夫] PART 03 Upload上Facebook同紙言
屌!聽日又落雨又濕濕笠笠咁

聽日自然醒

聽日自然醒

最幸福既事
希望星期六唔好拆樓
樓上又礸嘢,屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞