【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

鳩點半就睇達哥
飛揚

思屍叔叔

黑粉熊

馬寶
評已正
評已正

高妹有幾高

上回講到詩琳把心一橫,叫兩個學生哥入去廁格J佢~
咩叫淫西丫?呢D咪叫淫西囉~
但男人唔扯旗叫唔到佢入黎J~
男人唔鹹濕,女人唔會濕~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

望住眼前呢兩個學生哥Chok住條J...

Chok下Chok下...

每Chok一下都要就住就住...

唔似得我幫阿Ken或者係佢自己Chok咁...下下都Chok到最落...翻晒包皮落黎咁...

都真係幾得意~
就住就住Chok會唔會無咁爽?

唔知呢~

但我而家睇佢地兩個個龜頭都充晒血咁...應該都幾爽下...

我影住佢地兩個個龜頭...仲影到有少少精液由馬眼漏左出黎...

有一點精液...好似水晶一樣...黏住喺馬眼道...

小朋友真係小朋友~Chok左幾下就忍唔住漏精出黎~
乜我真係咁好J咩?

我就再擺動一下對腳...夾住對腳黎搖下搖下...

我只係輕輕咁夾下夾下對腳...又遙下遙下對腳...佢兩個就立即有反應...

個龜頭彈下彈下咁...

好似就快忍唔住要射出黎咁…

鹹濕仔~一D定力到無~
我兩隻大髀夾實咁磨下磨下...又曲一曲起隻腳…用腳尖篤住地下...

無戴眼鏡嗰個唔單止條J唔夠定力...就連隻手都唔係好控制得住...

無戴眼鏡嗰個一隻手Chok住自己條J...另一隻手就向住我大髀方向伸過黎...

我立即退後兩步:『唔准掂我!』

無戴眼鏡嗰個學生哥仲係忍唔住手咁伸過黎:「俾我摸摸喇...我真係好想摸摸丫...」
有戴眼鏡嗰個學生哥見到佢個Friend隻手就黎摸到我大髀...又伸左隻手落我大髀道...

兩個學生哥隻手就一左一右咁摸左落我對大髀道...

仲要來來回回咁摸左幾下:「好滑丫...女仔對髀原來係咁滑架...」

我見佢地摸到好似咁興奮咁:『摸一陣架咋...唔准摸其他地方架...』

兩個學生哥聽到我俾佢地摸大髀,就更加興奮咁摸住我對嫩滑大髀黎Chok自已條J...
講真一句...其實我係俾佢地兩個摸到都有D濕濕地...

唔係唔係…係摸到越黎越濕...

我都真係無試過俾兩個咁細個既男仔同時間摸自己大髀...

應該話...身體任何一個部位都未試過...

呢種好似同小弟弟玩3P咁既感覺...都真係幾興奮...
3P?!

講真又真係唔算得上係3P既~

我亦都無打算俾佢地兩個有更過份既舉動~

之不過...你認為佢地兩個會咁易滿足咩?

無戴眼鏡嗰個學生哥摸我隻大髀摸到失晒控咁...想隊條扯到行一行既JJ埋我大髀道!

我立即又退後多兩步:『唔准隊埋黎!』

但無戴眼鏡嗰個學生哥仲要拎住條J行近我!
我立即放返低條短裙落黎!一手撳住佢條溫暖JJ:『我唔會俾你磨架!你再係咁我就唔俾你J架喇!』

如果要用我隻大髀幫你磨既話...總係有種好似同你做緊愛咁既感覺...

無錯...我係唔可以俾其他男人既JJ掂到自己...呢條係底線...

仲未算係出軌既底線…

「我真係好想...好想...」無戴眼鏡嗰個學生哥拎住條扯到行晒既JJ苦苦哀求咁既樣...

『唔...』我諗左一諗,『有無興趣...啜下腳趾...』
兩個學生哥停晒手…呆晒咁望住我...

或者係因為...佢地無諗過我會咁問...

『想唔想幫姐姐...啜下腳趾姐...』我同兩個學生哥打左個眼色...

兩個學生哥聽完我咁講之後,諗左一諗...吞左啖口水再點一點頭...

我就放低塊廁板...坐到上塊廁板上...

兩個學生哥就一左一右咁跪喺我面前...摸一摸我對腳...再拎一拎起...
佢地兩個都望住我對有少少踭既黑色爧面高踭鞋諗左一諗...再溫柔咁幫我除左對鞋...放到地上...

佢地兩個一左一右咁摸下我對腳仔...再猶猶豫豫咁放到埋嘴邊...

我就用腳指喺佢地兩個既嘴唇邊掃下掃下...再慢慢伸D腳趾入佢地個嘴裏面...

佢地兩個一啜到我D腳趾,就忍唔住一口吸晒入嘴裏面!

“啜 啜 啜 啜 啜 啜 啜”佢地兩個都好忘我咁啜我D腳趾...

仲要不時含晒入嘴裏面黎吸啜...
舐腳趾仲唔算係出軌?

梗係唔算啦~

我只係享受緊俾人服侍咋嘛~

就好似女皇俾人服侍一樣~

我一手撳住廁板...另外一隻手就拎住部手機影住佢地兩個點樣一路舐我腳趾一路Chok住自己條J...
好似好爽咁…其實我都俾佢地兩個啜到好爽...

爽到濕晒...真係濕到底褲都透埋...

佢地兩個應該都見得到...

因為佢地兩個一邊吸啜我腳趾...又一邊望住我裙底黎Chok自己條J...

好明顯就見到我濕左一大灘...
不過我諗佢地都唔敢再進一步...亦應該諗唔到要再進一步...

而更有可能既係...佢地無能力再進一步...

戴眼鏡嗰個學生哥啜多兩啜...舐多兩舐我隻腳仔...好似忍唔住咁...好似就快要...

呢頭都未講完,個戴眼鏡嗰個學生哥就企左起身,捉實我隻腳仔...拎住自己扯到行晒既JJ對正我隻小腿起勢咁Chok!

就喺佢個龜頭充晒血...硬一硬之時...
『唔准射落我道呀!』我一腳就踩落戴眼鏡嗰個學生哥條J道!仲要踩到貼實晒佢條校褲!

我仲要將電話個鏡頭對正佢個龜頭!

「唔好呀!嗄!嗚呀!」戴眼鏡嗰個學生哥慘叫起上黎!

我隻踩到條J實一實既腳板就感覺到條J彈下彈下...

電話個Mon就顯示住有大量奶黃色既精液由馬眼射出...射到一褲都係!

想射落我道?想下好喇~

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 08

望住個Mon...

影住我隻腳仔踩住條仲射緊精既JJ...
已經將[Day 02-半年之後] PART 07 Upload上Facebook同紙言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞